2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی گیر میده خستم کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 1545 بازدید | 95 پست
چون هیچ چشمی عادت نکرده فکر میکنن هرکی یه کراپ تنش خراب و فلان و بهمان وگرنه کل دنیا همین غیرت و نام ...

شما یه خشمی تو حرفاته 

عزیزم آروم باش

ن من شمارو میشناسم ن شما منو 

روشنفکری به پوشش نیست 

به اینه که حتی پشت گوشی بتونیم بحث منطقی و دوستانه داشته باشیم 

تحمیل عقاید نباشه 

نظرمون رو بگیم اگر قانع شدیم یه بحثه نشدیم هم محترمانه تمومش کنیم

کسی چیزی توی ذهن من نکرده من از بچگی دختر آزادی بودم تا الان چه در مورد پوشش چه سبک زندگی و تحصیل و ...

مشخصه چقدر ازاد بودین  همین که موافقین با اینکه یه مرد برای زن پوشش تعیین کنه مشخص میکنه 

سیگار چیزیه که همه جای دنیا هست ری اکشنت به پسر سیگاری چیه؟همونو برای دختر سیگاری هم داشته باش یا نکنه سیگار هم جنسیتی شده 

بعد اینکه پوشش چه ربطی به سیگار داره؟

این پوششی که داری میگی همه جای دنیا طبیعیه دوست عزیز و هیچ کسم براش عجیب نیست مردم با این پوشش کارای روزمره رو انجام میدن همه جای دنیا به جز ایران و افغانستان 

ببخشید دیگه خانما نمیتونن انداماشونو ببرن تا امثال شماها تحریک نشین قسمتی از بدنشونه با عرض معذرت 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما یه خشمی تو حرفاته عزیزم آروم باشن من شمارو میشناسم ن شما منو روشنفکری به پوشش نیست به اینه که حت ...

من خشمی تو حرفام نیست چون پوشش گسی به من ربطی نداره ولی اینکه اجازه پوششم دست یه مرد باشه با هر عنوانی ازارم میده و چیز دوست داشتنی نیست و با هیچ برچسبی هم نمیشه نرمالیزش کرد 

اگر بحث از احترام به عقاید بود که از کار یه روانی با عنوان باغیرت دفاع نمیشد وگرنه یه بحث باید منطقی پیش بره

دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید 

یارو رسما با ازدواج برده میشه هیچ همه حقوقش سلب میشه و یه مسافرت بی اجازه شوهر بره یارو میتونه شکایت ...

یه سری از همین خانما رو ندیدی تا یه دختر میبینن شالش افتاده میگن این لخت شده یا نمیدونم خرابه 

یا توی همون حقوق ازدواج نه تنها راضین که حق طلاق ندارن بلکه عصبانیم میشن اگه بگن میخوایم حق طلاق بهتون بدیم 😐

بعد میان میگن اره فلانی غیرت نداره میذاره زنش اینجوری بیاد بیرون نه لابد اون شوهر تو که تا حرف میزنی کتکت میزنه یا اندازه سوزن برات شخصیت قائل نیست اختیار لباس پوشیدنتم ازت گرفته غیرت داره  

یه سری از همین خانما رو ندیدی تا یه دختر میبینن شالش افتاده میگن این لخت شده یا نمیدونم خرابه یا توی ...

یکی بود میگفت دخترا که حق طلاق میگیرن کاسب مهریه ان😂 خدا شاهده دقیقا حرفش این بود میگفت بیچاره مردا گیر چه زنایی افتادن !!! 

دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید 

مشخصه چقدر ازاد بودین همین که موافقین با اینکه یه مرد برای زن پوشش تعیین کنه مشخص میکنه سیگار چیزیه ...

من خانم هستم لطفا آرومتر صحبت کنین 

احساس میکنم دعوا داری

میتونی دوستانه تر راجع به مخالفتت صحبت کنی

هرچقدرم مخالف عقاید هم باشیم همجنسیم و هموطن 

من موافق این نیستم مرد انتخاب کنه زن چی بپوشه

اما اینکه زن لباس جذب و باز بپوشه و مرد مخالفتی نداشته باشه بشدت مخالفم.

یه چیز خیلی ناخوشاینده

شما یه خشمی تو حرفاته عزیزم آروم باشن من شمارو میشناسم ن شما منو روشنفکری به پوشش نیست به اینه که حت ...

عزیزم فعلا اونی که داره تحمیل عقاید انجام میده تو جامعه شماها هستین هیچ وقت ندیدیم یه خانم بی حجاب به زور به یه با حجاب بگه حجابتو بردار 

بحث احترامم اگر باشه که فعلا شما به پدر و برادرای ما میگی بی غیرت 

من خانم هستم لطفا آرومتر صحبت کنین احساس میکنم دعوا داریمیتونی دوستانه تر راجع به مخالفتت صحبت کنیهر ...

خب این نظر شماست قرارم نیست درست باشه یا به خاطرش بگی که فلانی بی غیرته 

منم این موضوع که زن اگر بخواد لباس جذب بپوشه مرد مخالفت کنه برام ناخوشاینده

هر چند عرض کردم اون پوششی که گفتی بسیار عادیه همه جای دنیا الا کشورا توسعه نیافته ای مثل ایران و افغانستان 

عزیزم فعلا اونی که داره تحمیل عقاید انجام میده تو جامعه شماها هستین هیچ وقت ندیدیم یه خانم بی حجاب ب ...

نه من به پدرو برادر شما نگفتم بی غیرت

گفتم پدر برادر و همسری که ناموسش لباس جذب و باز هست ((در حدی که سایز سینه و باسنش مشخصه)) بی غیرته 

نه من به پدرو برادر شما نگفتم بی غیرتگفتم پدر برادر و همسری که ناموسش لباس جذب و باز هست ((در حدی که ...

نظر شماست ولی من مخالفم 

درباره مردایی که شلوار جذب میپوشن و برامدگیشون کاملا مشخصه هم همین نظرو دارین؟ 

خب این نظر شماست قرارم نیست درست باشه یا به خاطرش بگی که فلانی بی غیرته منم این موضوع که زن اگر بخوا ...

من در مورد کلیپی که دیدم نظرمو گفتم 

خودمم چند روز پیش یه آزمونی داشتم متاسفانه این صحنه خیلی اذیتم کرد ( خانم یه سو.تین سفید پوشیده بود 

و یه شومیز روش کل دکمه هاش هم باز بود.

این واقعا معنیش آزادی نیست‌.

ایران به این سرعت ظرفیت تغییر نداره

مطمئنا حجم بالایی از خانواده ها آسیب بشدت جدی میبینن

نظر شماست ولی من مخالفم درباره مردایی که شلوار جذب میپوشن و برامدگیشون کاملا مشخصه هم همین نظرو داری ...

معلومه همین نظرو دارم.آقایونم بااااید درست حسابی بیان بیرون .مگه جامعه فقط از خانما تشکیل شده

هرعملی جا و مکان خودشو داره.

جای عمومی با مهمونی و خونه فرق میکنه 

واقعا دیدن شلوارک جذب و آستین حلقه ای آقایون آزار دهنده ست

من در مورد کلیپی که دیدم نظرمو گفتم خودمم چند روز پیش یه آزمونی داشتم متاسفانه این صحنه خیلی اذیتم ک ...

خب پوشش های مقابل این پوشش هم هست که منو واقعا اذیت میکنه ولی من قرار نیست برم برای اونا تعیین تکلیف کنم 

فقط نگاهشون نمیکنم 

مردا هم بهتره ظرفیتشونو ببرن بالا بقیه دنیا چیکار میکنن ایرانیا هم همون کارو کنن 

معلومه همین نظرو دارم.آقایونم بااااید درست حسابی بیان بیرون .مگه جامعه فقط از خانما تشکیل شدههرعملی ...

به هر حال این که چه پوششی درسته با معیارهای هر کسی فرق میکنه شاید از نظر یه نفر کسی که چادر و نقاب پوشش درست باشه و از نظرش بقیه خراب باشن 

چیزای مهم تری از شلوارک و تیشرت توی جامعه هست واقعا ولی نمیدونم چرا همه روی حجاب خانما دارن مانور میدن 

یکی از مسائلی هم که باعث شده مردا با یه مچ پا و دست تحریک بشن همون نبودن آزادی پوشش و جدا کردن دختر و پسر از سن کمه 

توی اروپا تو قرن ۱۹ هم خانما باید دامنای بلند می‌پوشیدن وقتی که یه ذره از پای خانما دیده میشد مردا سریع نگاه میکردن و خیلی براشون جالب بود ولی الان خانما توی اروپا با دامن و شلوارک میان بیرون حتی یه نفرم شاید بهشون نگاه نکنه 

خانم با لگ یا شلوارک جذب ورزشی میاد بیرون کسی نگاه نمیکنه و اکثریت براشون عادیه