shapaarak مدیر عضویت: 1397/01/29 تعداد پست: 870 عنوان جاری | مشاهده متن کامل بحث + 398 بازدید | 18 پست دوستان روابطتون با جاری چطوریه؟ صمیمی باشیم خوبه یا نه؟ 1397/01/29 | 11:33 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
kurdgirl98 عضویت: 1396/11/11 تعداد پست: 4040 کلا فلسفه حسادتو اصلا نمیفهمم من عروس کوچیکم همسرمم بچه آخره ... رابطمم خیلی خوبه با مادرشوهرمو پدر ... حسادتم ي نوع مرضه ك به خود ادم لطمه ميزنه روحشونو ميخورهولي كلا از خانواده شوهر هرچي شنيدي بايد رد شي بقول معروف دقت دق ات ميده مَن تَمامم پُر ازين حالتِ بي حوصلگيست💔
m_e عضویت: 1396/04/10 تعداد پست: 1504 کلا فلسفه حسادتو اصلا نمیفهمم من عروس کوچیکم همسرمم بچه آخره ... رابطمم خیلی خوبه با مادرشوهرمو پدر ... یعنی دقیقا عینه منی منم عروس کوچیکم دقیقا یکی از برادرشوهرام تو عروسیمون انقد ناراحت بود که چرا فلانی(شوهرمو میگف) که انقد تو عروسیش خوشگل شده بودفک کن میزان حسادتووووووو چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد من نه انم که زبونی کشم از چرخ فلک
mmmjjj عضویت: 1396/11/04 تعداد پست: 896 یعنی دقیقا عینه منی منم عروس کوچیکم دقیقا یکی از برادرشوهرام تو عروسیمون انقد ناراحت بود که چ ... عاخه واقعا این چیزا مگه حسادت داره؟باز مال شما خیلی عجیبه برادرشوهرت!من برادرشوهرام خیلی خوبن با شخصیت مورد احترام.
لیییییییلا عضویت: 1396/10/24 تعداد پست: 28055 تواین چهار سال ک خوب بودیم باهم ..ولی کم کم انگار داریم بد میشیم باهم😐 سلام تا اولشه سعی کن سوتفاهم برطرف بشه، فردا نگی جاریم منو زد 7/9 تفلدمه کادو موخواممممم😒😂😂، از اینا🎁🎁🎁🎁 کیکم هم چهار طبقه باجه 😜