2777
2789
بدبختی من اینه که نمیتونم غذا بخورم حالم بهم میخوره

خوابت چطوره؟تا لنگه ظهر خوابی؟ 

اگه زیاد می‌خوابی بی اشتهایی میاره و کلا دیگه غذا رو نمیتونی با اشتها بخوری باید همه چیز سر تایم خودش صرف کنی و بیشتر  توی غذا ها باید گوشت مرغ و گوشت گوسفند و تخم مرغ و چیز هایی که پروتیین زیادی داره بخوری انقدر بخور که عادت کنی و شب ها زود بخواب تا صبح ها با انرژی از خواب بیدار بشی و صبحانه رو به وقتش میل کن و از روغن زرد و کنجد و کره و مربا تخم مرغ آبپز و حلوا شکری و برای صبحانه میل کن و برای ناهار بیشتر غذا های آبکی و مقوی مثل آب گوشت یا کله پاچه و جیگر و چلو مرغ و چلو خورشت قیمه و چلو خورشت قرمه سبزی و چلو گوشت گوسفندی و کباب و جوجه و خوبه 

شب ها هم غذا های مقوی بخور و میوه جات خربزه و موز و طالبی و هلو و میوه هایی که خیلی پر آب و شیرین هستن میل کن و برو پیش متخصص تغذیه و برات برنامه غذایی می‌نویسه و داروی اشتها آور تجویز می‌کنه و باید تحت نظر متخصص تغذیه باشی و انشاالله که چاق بشی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با خوردن ویتامین eعصبی نمیشدی؟

نمییدونم !!

من مجبورا میخوردم وگرنه ارثی سینه هام بزرگ هست خودش 

اما خلق و خوم کمی عصبی ام ذاتا😹 

بخاطر همین متوجه نشدم اون دوره مصرف

🧸🤎

E قطعا بلهزینک رو نمیدونم حقیقت عزیزم🫶🏻

مرسییییییی عزیزممم☺️

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626