2777
2789
عنوان

نورلینم .بینمو عمل کردم

320 بازدید | 9 پست

سلام امروز سومین روزه که عمل کردم صورتم خیلی باد کرده به دکتر مدلی که خواستم گفتم اونم کوتاهی نکرد وچیزی که خواستم برام دراورد بهش گفتم یه ذره سربالاش کنه.ولی حس میکتم نوکش خیلی رفته بالا نمیدونم شاید هنوز بخاطر ورمه دوشنبه هم پانسمان درمیارن با بخیه ها بعدا نوک به مرور زمان یکم میخوابه؟

به نام خدا...نورلین هستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم میخوام تابستوووون عمل کنم وای میترسم خیلییی

اصلا ترس نداره فقط بیهوشی تا3روز تو بدن میمونه ادم گیج ومنگه بی اشتهاس البته بستگی به خود ادم داره مثلا من اصلابالا نیوردم .یک روز بعداز عمب تامپون کشیدن خیلی راحت شدم .

به نام خدا...نورلین هستم
یعنی قشنگتر میشه؟؟ نمیشه الان قضاوت کرد؟؟؟

شک نکن زمان بگذره خیللللی بهتر و جا افتاده تر میشه

من اوایل انقد سربالا و ورم داشت افسردگی گرفته بودم و پشیمون و همش گریه و غصه 

الان 4 سال گذشته خیلی بهتر و طبیعی شده

اصلا ترس نداره فقط بیهوشی تا3روز تو بدن میمونه ادم گیج ومنگه بی اشتهاس البته بستگی به خود ادم داره م ...

وای مرسییی 

ایشالا اون جور که دوست داری شده باشه عزیزدلم

اگر براتون مقدوره واسه خوشبختی و عاقبت بخیری دنیا واخرت  همه مردم و جوونا از جمله خودم دعاکنین❤🧡