2777
2789
عنوان

ازدواج فامیلی😐

| مشاهده متن کامل بحث + 440 بازدید | 37 پست
ببخشید این حرف میزنم ولی طرف چطور روش میشه رابطه جنسی برقرار کنه با طرف🤦‍♀️😂😂

دقیقاااا😑

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من بر اینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم، به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم ازدواج فامیلی دوست نداشتم ولی الان میگم کاش شوهرم فامیلم بود . بکی از مزیت های ازدواج فامیلی این ...

همیشه نمیشه این مورد در نظر گرفت

چون همین مورد میتونه گاهی باعث اختلاف بشه

من مخالف صد ازدواج فامیلیم پسر داییم هم خواستگارم بود اگه باهاش ازدواج میکردم با خواهرم جاری میشدم😂

دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید 

مخصوصا دخترعمو پسرعمو خیلی بده چون تقریبا هم خون هستند

اکثر بیماری هایی که از طریق ژنتیک به فرزندان منتقل میشه باعث عارضه مغزی جسمی میشه بیشتر از ازدواج دختر عمو پسر عمو هست 

چون تقریبا از لحاظ خونی مثل خواهر برادر هستن

ببخشید این حرف میزنم ولی طرف چطور روش میشه رابطه جنسی برقرار کنه با طرف🤦‍♀️😂😂

😂😂😂ب چ چیزایی فک میکنی

ولی من خودم برگردم عقب با اینکه شوهرم خوبه و برا ادم سنگ تموم میزاره ولی باغریبه ازدواج میکردم

خیلی از ادم انتظارای بیخود دارن تو عالم فامیلی

من با پسر خالم اردواج کردم و به نظرم بهترین کار رو کردم باهم اکی هم بودیم و نظر کن با تو متفاوت هست چون وقتی ازدواج میکتی اون حس قبل رو نداری و حس های جدیدی به هم پیدا میکنی 

زندگی زیباست اگر زیبا نگاه کنیم