2777
2789
عنوان

تو پنج سال چقدر میشه پول جمع کرد

151 بازدید | 16 پست

یکیو میشناسم شیش سال پیش با ما ازدواج کرده اونم کار گره ینی هی اینور اونور الافه من اکثرا میبینم اما شوهر من هرروز سر کار میره هزار تا کار انجام میده ما کلا تونستیم با کلی قرض و قوله ک هنوز داریم پس میدیم کلا ب نرخ روز حدود یه میلیارد جمع کنیم اما اون دوتا خونه ماشین تاکسی خریده طلا خریده کلی چیزایه دیگه چطوری میشه بعد تازه ما خونه داشتیم از خودمون اونا مستاجر بعد همشم میناله شوهره هم همش تو کوچه خیابونه 😐

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مطمئنا کار اینترنتی دارن

نه ندارن ما اینترنتی کار میکنیم اما اونا نه شوهرش همش میره تو کوچه بغلیه ما بر میگرده خونش روزی صد بار میره

کلا هیچی بلد نیس گوشیه داغونی داره

راه پول در آوردن رو یاد گرفتنپول در آوردن به از صبح تا شب کار کردن نیس

راه پول در اوردنشون من حس میکنم مواد مخدری چیزیه یا شاید چیز قیمتی پیدا کردن وگرنه مرده و زنه هرروز خونه مادر خانومشن منم اونجا میبینم 

راه پول در اوردنشون من حس میکنم مواد مخدری چیزیه یا شاید چیز قیمتی پیدا کردن وگرنه مرده و زنه هرروز ...

نه اصلا اینطور نیست!

خیلی راه های دیگه هست ولی لو نمیدن

یکی از آشناهای ما روزی دوساعت کلاس توانمند سازی میذاشت اون دوساعت رو به اندازه پول دو روز در می آورر