2777
2789
عنوان

پسرم تصادف کرد دیشب

| مشاهده متن کامل بحث + 1637 بازدید | 70 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسری ک از ۱۸سالگی گواهینامه میگیره زودتر از سنش ماشین دادن بهش اشتباههامیدوارم زودتر حالش خوب بشه

دقیقا

میخواستم اینو بگم اما گفتم الان حالش خوب نیست نمک نریزم رو زخمش

اما واقعا درک نمیکنم خانواده هایی که بچشون گواهینامه ندارن و اجازه رانندگی میدن

دور از پسر ایشون باشه و دور از همه باشه،یکی دو سال قبل یه آقا پسری که زیر ۱۸ بودن تو جاده تصادف کرد و کل سرنشینای اون ماشینی که اون آقا پسر بهش زد فوت کردن

میشه برای منم دعاکنی ک رابطه ام کات نشه باهاش 🥲💔باهاش ازوداج کنم

باش گلم خدا حاجت دلتو بده انشالله هرچی خیر پیش بیاد 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

استارتر عزیز ،اصلا قصد ناراحت کردنت رو نداشتم و ندارم،فقط چون این مسائل رو بیشتر میبینم ،گفتم بهت

در خصوص مشکل پسر گلت هم من متاسفانه اطلاعی ندارماما لطفا تا گواهینامه نگرفت ماشین ندید بهش

داداشِ من کوجیک که بود با دوچرخه بود و یه بیشعوری تو کوچه سرعتش زیاد بود و زد به داداشم ،خدا لعنتش کنه ،داداشم صورتش بخیه خورد همچنان جاش هست ،میخوام بگم اونی که اشتباه میکنه ،نه تنها خودش اذیت میشه بلکه دیگران رو هم درگیر میکنه 

امیدوارم به دل نگیری و اذیت نشی

فقط ببخشید من انقدر رکم ،من شرایط شغلیم طوریه که متاسفانه خیلی رک شدم و کمتر به احساسات رجوع میکنم❤️❤️

ان ‌شاءالله گل پسرت رو داماد کنی❤️

مرسی میشه واسه سلامتی همه ی بیماران دعاکنی مخصوصا من🥲🥺

چشممم انشالله خدا ب همه  مریضا سلامتیشونو بده شماهم توشون 🤲🤲

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
بچه شما جون بیگناهای دیگرو به خطر انداختهفقط به خاطر کوتاهی والدینشو به خاطر همین کوتاهی الان اینجور ...

بچه ی من جون هیشکی و به خطر نداخته 

هیشکی خون از دماغش در نیومده