2777
2789

گوشیم دستش بود اتفاقی رفت تو پیامای یکی از همکلاسیای دانشگام

بعدش ب دوستم گفته بودم امروز کلاس داشتیم خیلی استرس گرفتم چون میبرد پایین کلاس سوال میپرسید از دانشجو ها

بعد دوستم پرسیده بود همون استاد خوشتیپه نبود؟ گفته بودم ن اتفاقن بدتیپ و بی ریخت بود اونم گفته بود امروز یکیو دیدم دومتر بود قدش کت شلوار خوشگل خوشتیپ ماشین تیگو ادم دیونه میشد 😐منم گفته بودم استادای من همشون زشت و بدتیپ و بی ریختن  بعد پرسیده بودم اون خوشتیپ بود؟ بی دلیل پرسیدم بخدا قسم اگه دروغ میگم

دیگه همین فقط 

نامزدم این چندتا پیامو دید اتیشی شد از خونمون رفت گفت خدافظ بعد دیدم رفته خونه گفته همچین مالیم نیستی مثل دخترای هول دورتی 

منم گفتم یعنی دیگ منو نمیخوای گفت نه نمیخوامت برام مهم نیستی خدانگهدارت و از این حرفا دیگه رفت

نامزدمه دوست پسرم نیست

یکساعت قبل این ماجرام رفتیم بیرون برام کادو خرید

😔بنظرتون من مقصرم یا نامزدم؟

یک عدد دختر زبروزرنگم

یکم بزار آتیشش می‌خوابه 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی زشته 

فکر کن نامزدت هم درمورد رفیقا و استادا دختر یا هر جنس مونثی بپرسه بگه فلانی خوشتیپ خوشگل بود؟ مال ما همه زشتن

زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄  من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️ 🌱ولی من به تموم‌چیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت  کرد ‌‌.‌‌میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد.   میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴  دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط می‌کنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂https://uploadkon.ir/uploads/edf707_25Screenshot-۲۰۲۵-۱۰-۰۷-۱۸-۱۱-۳۳-۷۳۵-com-miui-gallery.jpg

نامزدت هنوز به بلوغ فکری نرسیده که مشکلات رو باید با گفتگو حل کرد نه قهر و مسخره بازی 

این قضیه جای دلخوری شاید داشت ولی اینک یک نفر واکنش بیش از حد نشون بده بزنه زیر کاسه کوزه نامزدی این آدم خطرناکه 

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

خب شما که متاهلی دیگه مگه برات مهمه استادت زشت باشه یا خوشگل و خوش تیپ؟

برای نامزدت توجیه کن که تو دنیا فقط اون برات مهمه

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩

وااااا

این چارروز دیگه که رفتین زیر یه سقف خونتو توی شیشه کنه ها

از الان داره گربه رو دم حجله میکشه

تو ک به خودت شک نداری دختر،نذاری با کاراش ناراحتت کنه ها

تو هم همین الان آب پاکی رو بریز رو دستش بگو شوهر بد دل نمیخوام

مطمعن باش اونی که کوتاه میاد اونه

درسته بی منظور گفتی

اما وقتی متاهلی باید بیشتر حواست به رفتار و گفتارت باشه

بذار اروم شه یکم فاصله بگیر بعد از دلش دربیار

و بگو ک حق داری تو درست میگی

من از دید خودم رفتارم بی قصد و غرض بوده اما باید بیشتر مراقب می بودم

عزیزم دیگه دازی وارد مراحل متاهلی میشی و کم کم جلو میری بهتره از این فازا و چیزا بیای بیرون و مواظب به پیاماتم باشی یکم

هم اون حق داره هم تو

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥

اگه واقعا هیچ بحثی باهاش نکردی و ناگهانی فقط سر همون پیامها این واکنش رو نشون داده کنترل خشم بلد نیست 

برو پیش مشاور تا مطمئن بشی

عاشق شو ار نه روزی، کار جهان سر آید...