2777
2789
عنوان

شوهر عمه ام برا پسرش دوست دختر پیدا کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 361 بازدید | 26 پست
میخوای بگی پدرش به زوررر و تشویق خودش براش دوست دختر گرفته؟! با عقل جور در میاد عزیز؟!

باور کن بچه مثبته دقیقا داشت این کار میکرد به نظر من

وقتی میشه درباره منطقی بودن اوصاف خرف زد که همه منطقی باشن😂💔  

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

باور کن بچه مثبته دقیقا داشت این کار میکرد به نظر منوقتی میشه درباره منطقی بودن اوصاف خرف زد که همه ...

چند هفته باهاش زندگی کردی عزیز؟

که اینقدر اصرار داری روش شناختت کامله

مطمئن باش یه چیزی این وسطه که شما نمیدونی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند هفته باهاش زندگی کردی عزیز؟که اینقدر اصرار داری روش شناختت کاملهمطمئن باش یه چیزی این وسطه که شم ...

چند هفته نه ولی چند ساله می بینمش بابا طرف تیزهوشان میخونه حالا شایدم من اشتباه می کنم در هر صورت خواهر طرفم ایرانی نیس هندیه و هیچ اشنایی باهم ندارن از طریق مار تازه دوست شدن

شاید چه میدونم

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

چند هفته نه ولی چند ساله می بینمش بابا طرف تیزهوشان میخونه حالا شایدم من اشتباه می کنم در هر صورت خو ...

ببین عزیز من کاری ندارم قضیه ای که میگی درسته یا نه

ولی کلا بدون هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 

طرف حوزه علمیه هم بخونه شما نمیتونی نظر صدرصد در موردش بدی مگه اینکه یه شناخت نزدیک خوبی ازش داشته باشی که بعضی وقتا در مورد خواهر برادرم غیر ممکنه حتی! 

فکر میکنم سنت کمه ساده به قضایا نگاه نکن

ببین عزیز من کاری ندارم قضیه ای که میگی درسته یا نهولی کلا بدون هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست طرف حوزه ...

باشه قبول ولی میگم طرف هندیه تنها ارتباطشون از پشت گوشی هس و پسر عمه من با من کاری نداره تا حالا کوچکترین بی احترامی از هیچکدومشون ندیدم واقعا ادمایی نیستن با فامیل کار داشته باشن

باشه قبول ولی میگم طرف هندیه تنها ارتباطشون از پشت گوشی هس و پسر عمه من با من کاری نداره تا حالا کوچ ...

دختر خوب چه ربطی داشت؟ 

مگه من گفتم به شما آسیب میخوان بزنن

یه جمله  گفتم حتما پشت این داستانی که شوهرعمت تصمیم گرفته پسر 15 سالش دوست دختر داشته باشه یه دلیل محکمه که شما نمیدونی همین و بس

پدر مادر شما چون بفکرن مسولیت پذیر بچه میاری باید بفکر قلب دلشم باشی یک مرد اشغال نیاد سو استفاده کنه دل بشکونه راحت ترک کنه

ببخشید درباره اون پسر ۱۵ ساله هم نمیتونم حرفتو باور کنم 

حتی پدر مادر بی خیال هم می‌دونن فردا روز بزنه دختر مردم حامله کنه.....

پدر مادر شما چون بفکرن مسولیت پذیر بچه میاری باید بفکر قلب دلشم باشی یک مرد اشغال نیاد سو استفاده کن ...

حامله چی طرف تو هنده

دختر خوب چه ربطی داشت؟ مگه من گفتم به شما آسیب میخوان بزننیه جمله گفتم حتما پشت این داستانی که شوهر ...

خب منم گفتم دلیلش نمیدونم اصلا همین تاپیک زدم دلیلش بهم بگن

۱۵ ساله های الان اصلا شبیه ۱۵ ساله های قدیم نیستن جای تعجب نداره

خب اخه کار باباش برام عجیبه

خب منم گفتم دلیلش نمیدونم اصلا همین تاپیک زدم دلیلش بهم بگن

عزیز دلیلش رو که گفتیم بهت اینکه گفتی هندیه طرف میتونه حتی به مسائل کامپیوتری برنامه نویسی و اینا هم ربط داشته باشه اگه پسره ریاضی میخونه

در پایانم هیچوقت خودتو با یه پسر مقایسه نکن تو جامعه ایرانی

اون میتونه انواعی از روابط رو با رضایت خانواده اش تجربه کنه که شما حتی بهش فکرم نمیتونی بکنی