2777
2789
عنوان

نمیدونم پیگیری رو ادامه بدم یا همینجا بیخیال شم

| مشاهده متن کامل بحث + 430 بازدید | 20 پست
قربونت برم دلبر😘😍خودتوووو اذیت نکن بخاطر کسی که نمیشناسی حالا یه ..‌خورده ،میفهمما چی میگی چون منم ...

خدانکنهه💕

بگو ببینم چی شده بودههه

بعضی منشیا واقعا فاز دکتر بودن میگیرن

از دکترا بیشتر فیس و افاده دارنن

اخلاق هم ۰

ی بار ی خانمه تو مطب دکتر میخواست سیبیلاشو لیزر کنه

پشت لبشو پماد زده بود  ی نایلون هم زده بود پشت لبش

خنده دار شده بود بنده خدا😂

تو ی قسمت دیگه بود مراجعا نمیدیدنش

منشیه گیر داده بود بیا بیرون الان حساب کن

اینم میگفت من روم نمیشه

منشیه داااد زد  بیا حساب کن

اونم با همون نایلون پست لبش  جلو کلی مرد اومد حساب کرد😂😬🤦🏻‍♀️

دل پیر نمیشه فقط نظرش روز به روز به نظر عقل نزدیک تر میشه 🙂

نه توروخدا شکست عشقی که از این علیرضای ننه مرده نصیبم شد تا آخر عمر بسمه یه شوهرررر می‌خوام بالشت پر ...

والا همونا هم ک شوهر دارن

الان شوهره صدا خرو پفش رفته بالا

خانومه هم اومده اینجا تاپیک خواهر شوهر مادر شوهر و دعوا با شوهر و فک و فامیلای شوهر میزنه😂😬

خودمون ارامش داریم قدر نمیدونیم( بیا خودمونو گول بزنیم)😬😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدانکنهه💕بگو ببینم چی شده بودهههبعضی منشیا واقعا فاز دکتر بودن میگیرناز دکترا بیشتر فیس و افاده دار ...

وااااای کارش چه زشت بوده مگه میخواسته بیچاره فرار کنه من بودم میگفتم اصلا نمیخوام. 

آره بخدا واس چایی بردن به اتاق دکتر و براش سیب پوست کندن کلاس میزارن آدم و میخورن اصلا..

چن روز پیش پسرم دندان شیریش درد میکرد بردم دکتر گفت میوفته خودش تا ۵ روزیا نهایت یک هفته نیوفتاد خودم برمیدارم ،دندوناشو معاینه کرد گفت دوتاش( اسم اون مواد یادم رفته ) لازم داره میخوای بزارم دیرتر خراب میشه (دندان شیری ) گفتم مشکلی نیس بزار ،دقیقا بعد گذاشتن مواد واس هرکدوم ۲ تومن گرفت دندان لق شد😐زنگ زدم مطب گفتم خانم دکتر هستن بیارم معاینه ؟ اگه کاش قرار بود لق بشه انجام نمی‌دادیم .بخدا من اصلا حرفی از پول نزدماا گفتم طفلی اذیت شد کلی وقتی قرار بود بیوفته لازم نبوده اونم چون خودش پرسید گفتم .رفته بود به دکتر گفته بود وقتی بلد نیس چرا انجام میده پول میگیره 😐رفتم مطب دیدم دکتر مثل همیشه نیس ناراحته گفت این جوری گفتی ب منشی منم شاخ در اوردم بخدا 

بیشعور چون دروغ گفته بود اصلا داخل نیومد 

ماهم با دکتر همسایه ایم توباغ

سرتو درد آوردم ببخش

وااااای کارش چه زشت بوده مگه میخواسته بیچاره فرار کنه من بودم میگفتم اصلا نمیخوام. آره بخدا واس چایی ...

وای چقدر بدددد

دکتر بهت گفت از این موضوع ناراحتم؟

کاش اون لحظه ب منشیه میگفتی بیاد داخل  دروغش برملا میشد

چ ادمای پیدا میشن😑

فکرکنم تو هم مثل خودم باشی

حالا تا مدتها خوخوری میکنی ک جلو دکتر زشت شد😑

ولی کاش دکتره هم  بیشتر حواسشو جمع کرده بود☹دندون ک لق باشه مشخصه چطور  متوجه نشده و پر کرده🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

فامیل ما بچشو برده بود دندون پرشکی نگو بچهه اون لحظه درد نداشته چپ و راستشو تشخیص نداده 😂

ب دکتر ک گفته  سمت راستم

دکتر ب جا دندون خراب دندون سالمشو مواد گذشته😩😂

یعنی فرق  دندون  سالم و خراب نفهمیده

حالا دکتره هم ۲۰ ساله سابقه کار داره

ب نظرم باید ۲ سال تخصص برا دندونای بچها جدا بخونن کار ب اینجاها نکشه😂

وای چقدر بدددددکتر بهت گفت از این موضوع ناراحتم؟کاش اون لحظه ب منشیه میگفتی بیاد داخل دروغش برملا م ...

اره بخدا چون خانواد مو میشناسه همو زیاد می‌بینیم خیلیی بد شد

دکتر رفتارش با ما خیلی متفاوته با مریضای دیگه یه صمیمیتی داریم، ما رفتیم داخل مشخص بود ناراحته معاینه کرد گفت من اشتباهی و ب خاطر پول کاری انجام ندادم حالا مثلا خیلیییی مبلغ زیادی هم نیس من وسوسه بشم من ۵-۶ سال درس خوندم الکی نیس که و من اون لحظه فقط سکوت کردم از ناراحتی مغزم دستور میداد ولی دهنم باز نمیشد 😐😐انصافا دکتر خیلی خوبه و همیشه مراعات حالمو میکنه چون من حالم بهم میخوره موقع عصب کشی و اینا مکافاتیه واس خودش .

همسرم گفت به دکتر میگفتی منش و صدا بزنه بهش بگی ولی من اون لحظه حالم بد بود نتونستم نزدیک بود گریم بگیره ...بعد اینکه یه زره حالم بهتر شد میگفتم برم مطب یا زنگش بزنم ولی همسرم نزاشت گفت بیخیال شو اهمیت نده مثل اینکه چیزی نشده ..دکتر گفته بود فقط روند پوسیدگی و عقب میندازه شیریه بالاخره اخرش میوفته و من قبول کرده بودم ولی نه اینکه فردای اون روز.

اره بخدا چون خانواد مو میشناسه همو زیاد می‌بینیم خیلیی بد شددکتر رفتارش با ما خیلی متفاوته با مریضای ...

اره کاش اون لحظه منشی رو صدا زده بودی بهش میگفتی

البته من خودمم اینجور وقتا زبونم قفل میشه هیچییی نمیتونم بگممم

حالا اگر باز خواستی بری مطبش بهش بگو

بگو من اصلا حرفی از پول نزده بودم فقط ب منشی اطلاع دادم بچه رو بیارمش ببینیدش