2777
2789
عنوان

حضانت دخترم بعد ازدواج مجدد من

| مشاهده متن کامل بحث + 1351 بازدید | 78 پست
فعلا که زیر هفت سال هست و حضانت قانونیش با شماست ولی از جواب آقا حس میکنم دوست نداره دخترتون با شما ...

پرسیدم گفتم بعد ازدواج بچه چی میشه گفت کنارمون زندگی میکنه یعنی چی، چی میشه ..بعد گفت ولی فک کنم پدرش ازت بگیرتش ..رفتار بدی نداشته آقا هم یبار جدا شده 

فقط یبار دختر منو دیده ..اوکی بوده خواسته صحبت کنه باهاش ..قراره اول ما آشنا بشیم بعد خانواده ها در ...

ببین چند جلسه سه نفری باهم برین بیرون که رفتارش تو موقعیت های مختلف ببینی با دخترت بعدم حتما برین پیش مشاور قبل ازدواج 

گاهی ما را بازنده می‌دانند؛آنان که حتی یکبار همبازی سرنوشت ما نبوده اند ...!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حضانتش تا۷سال باشماست بعدش از۷تا۹سال باپدرش و بعدم ازخود بچه سوال میکنن معمولا دختربچه ای که تا۷سال ...

اقایی ک میخوام مجدد ازدواج کنم اعتیاد نداره اما همسر سابقم چرا داره .و اینکه رفتار نامناسبی نداره سنجیدم رفتارشو ..دختر من اصلا باباشو ندیده حتی یبار تو کوچه دید باباشو سمت باباش نرفت تا اینکه باباش اومد سمتش 

تا الان ک دنبالش نیومده .شاید با مهریم همه چیو تموم کنم بگم میبخشم ولی بچمو بده

میتونه پس بگیره بچرو

بزار اسمت بد دربره ولی یادت نره  گرگ واسه خودش میجنگه سگ واسه صاحبش .      به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده .      متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

اقایی ک میخوام مجدد ازدواج کنم اعتیاد نداره اما همسر سابقم چرا داره .و اینکه رفتار نامناسبی نداره سن ...

نگران نیاش کاربه دادگاه هم بکشه خدانکرده قاضی تشخیص میده دل بچه باکیه وکجابراش امن تره البته پیشنهادمیکنم باوکیل جلوبرین حتما

فقط 30 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ببین چند جلسه سه نفری باهم برین بیرون که رفتارش تو موقعیت های مختلف ببینی با دخترت بعدم حتما برین پی ...

مشاور ک صدرصد ..قراره یکم با اخلاق هم آشنا بشیم اگه دونفر اوکی بودیم بعد خانواده ها آشنا بشن باهم .و بعد قطعا با دخترم میرم بیرون باهاش .فقط یبار بچمو دید ک مهربون رفتار کرده باهاش دخترم ارتباط نگرفت 

نگران نیاش کاربه دادگاه هم بکشه خدانکرده قاضی تشخیص میده دل بچه باکیه وکجابراش امن تره البته پیشنهاد ...

خیلی نگرانم میگم اگه درصدی بگیره همین الان ک زوده جفتمون وابسته نشدیم جدا بشیم

اینقدر استرس دارید و اینقدرم بچه و آیندش براتون مهمه یعنی یک جلسه وکیل خانواده حتی آنلاین نمیخواید برید ؟

اومدید اینجا از کسایی که همینجوری یه نظری میدن تصمیم بگیرید؟

واقعا درک نمیکنم

اینقدر استرس دارید و اینقدرم بچه و آیندش براتون مهمه یعنی یک جلسه وکیل خانواده حتی آنلاین نمیخواید ب ...

قطعا پیش وکیل میرم .حتی شده وکیل میگیرم فقط خواستم ببینم اینجا وکیل هست تا شنبه ک برم پیش وکیل وگرنه دق میکنم