2777
2789
عنوان

برادرم طلا دزدیده چیکار کنیم نمیتونیم لوش هم بدیم

| مشاهده متن کامل بحث + 989 بازدید | 36 پست

باهاش صحبت کنید بگید اگه بعدا بفهمن خودتی چی؟ آبروت میره یا میتونن شکایت کنن برات پرونده درست کنن یا میبرن قسمت میدن کلا بگید فکر یک درصد اگه لو بری خیلی بد میشه تا دیر نشده اشتباهتو اصلاح کن

دعا کنید بهم برسیم 🧚‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند سالشه؟ قبلا هم از این کارا کرده؟

22 سالش از خونه دوستش دزدیده میگه اینا بهش احتیاج ندارن پولدارن پولدارا حق مارو میخورن حق منه کلا یه طرز فکر مسخره ای برای خودش درست کرده نه تا حالا از این کارا ازش ندیده بودیم 

دزده‌من نیستم ک...من یک عدد مال باخته هستم

پس دادن رو گفتم نفهمن کار شما بوده

نفهمن کی طلا رو پس آورد . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

نمیدونم والا اون که راضی نمیشه ولی شماهم آبروی خودتونو نبرین چیزی نگین

آره بخوایم با لوش بدیم ما چی میشیم تهدید هم میکنیم که لوت میدیم میدونه نمیشه دروغ میگیم انگار نه انگار 

دزده‌من نیستم ک...من یک عدد مال باخته هستم

ببخشین میخواستم به استارتر محترم پیام بدم اشتباهی پاسخ رو  برای شما ارسال کردم . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

بنظرم لو بدین تا ابد هرچی گم بشه میندازن گردن شما

از اون ورم کسی به داداشت کار نمیده و سابقه دار حساب میشه

حالا یه خبطی کرده ببرین بندازین خونشون خودشون پیدا میکنن به داداشتم الکی بگو گفتن شکایت میکنیم فلان نکنه از این کارا

بچه هست داداشت؟