2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوندم ب نیتتون

زیارت قبول توروخدابرام دعاکن شوهرم بایه دختره دعاکن خدابه حق آقاامام رضا مهراین دختروازدل شوهرم بیرون کنه وبرگرده به زندگی با من

پدرومادرم جوون مرگ شدن اگه دوست داشتین یه صلوات براشون بفرستین لایک کنیدمنم برای شماصلوات میفرستم

زیارت قبول، ان‌شاءالله حاجت روا بشی.

التماس دعا 

#جان_فدا                                                                      امروز قرارگاه حسین‌ بن علی، ایران است. بدانید جمهوری اسلامی حرم است و این حرم اگر ماند، دیگر حرم‌ها می‌مانند. اگر دشمن، این حرم را از بین برد، حرمی باقی نمی‌ماند، نه حرم ابراهیمی و نه حرم محمّدی(صلی الله علیه و آله و سلم)                      

دعاکن مشکلات مالیم حل بشه درآمدمون خیلی بیشتر بشه..دوتاعزیزم همیشه سلامت وموفق ودرسخون باشن یاسمن چشماش خوب بشه وحرف گوش کن ودرسخون.وبااعتماد بنفس باشه...عزیزم که شهر غریبه همیشه سلامت وموفق باشه وبه سلامت برگرده خونه...محمد کارهاش خیلی خوب پیش بره ..زیارت امام رضا علیه السلام نصیبمون بشه 

بی زحمت و تو رو خدا به اسم کاربریم دعا کنید معجزه شه انشالله حتما همین روزا دانشکده دولتی دندان پزشکی شهرمون ارتودنسی قبل از جراحی فک کنم و اصلا نه خدا و نه بنده هاش ناامیدم نکنن و مانع ارتودنسی قبل جراحی فکم نشن و مانع جراحی فکم نشن و امسال بیمارستان دولتی جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای کنم و خیلی خوشگل شم و دندونام و لثه هامو از دست ندم و نیاز به ایمپلنت و پیوند لثه پیدا نکنم و پول ارتودنسی قبل از جراحی فک و جراحی فکمو خدا برام برسونه دعا کن 😭.

تو رو به خدا دعا کن داداش کوچیکم خیلی درسخون و باهوش و زرنگ و زیرک و اجتماعی شه و انشالله کلی دوست خوب و مهربون و با معرفت پیدا کنه و داداش کوچیکم افسرده و دل مرده نباشه😔🙏و تو رو خدا دعا کن انشالله تیک عصبی برادر کوچیکم کامل خوب شه همین روزا 🥹😭.

گلم تو رو خدا دعا کن شوهرهای خاله هام و شوهرهای دختر خاله هام و پدرم و شوهر آینده من و خواهرم انشالله اصلا زن دوم و دوست دختر و دوست زن و صیغه ای نگیرن و بهمون وفا دار شن  شوهرامون کتکمون نزنن و خسیس و بداخلاق و شکاک و تهمت زننده و خیانتکار و شر و وحشی برا من و عزیزانم نباشن 😭(من و خواهرم ازدواج بد کردیم طلاق گرفتیم خیلی میترسیم از ازدواج،پدرم و شوهر خاله هام خیلی ظالمن دعا کن ظلمایی که پدرم و شوهرهای خاله هام و شوهر های سابق من و خواهرم در حق من و عزیزانم کردن سر خودشون بیاد بفهمن چقد بد کردن در حق من و عزیزانم).