2777
2789
عنوان

پسری که پراید داره

| مشاهده متن کامل بحث + 280 بازدید | 25 پست
صبح تا شب کار میکنیم دیگه بیشتر از این از دستم برنمیاد

پس خداروشکر که توانایی کار کردن داری صبور باش همیشه توکل کن و از خداروزی حلال بخواه سوره واقعه رو هر شب بخون

مقایسه کار اشتباهیه .

پس خداروشکر که توانایی کار کردن داری صبور باش همیشه توکل کن و از خداروزی حلال بخواه سوره واقعه رو هر ...

من اعتقادی ندارم

❌اگه درخواست دوستی دادم یا مزاحمتی ایجاد کردم یا اینکه تو تایپیک های جنسیتی نظر دادم به نی نی یار اطلاع بدین که تعلیق بشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماشین خراب بیشتر هزینه می‌زاره رو دستت 

اگه در حد فروش هست بفروش باهاش طلا بگیر بزار کنار 

اگه میتونی شغل دوم بردار یا اضافه کاری 

وام بردار پولشو طلا یه مقدار دلار یا تتر بخر (قبلش کامل در موردش، خرید و نگه داریش تحقیق کن)

کلا حقوقت رو طلا بخر بزار کنار 

به فکر افزایش درآمد باش 

کم کم میسازی یه شبه نمیشه

ماشین خراب بیشتر هزینه می‌زاره رو دستت اگه در حد فروش هست بفروش باهاش طلا بگیر بزار کنار اگه میتونی ...

الان که جوونم دلم ماشین خوب میخاد که نیست 

چند سال دیگه پیر و کور بشم به چه دردم میخوره

❌اگه درخواست دوستی دادم یا مزاحمتی ایجاد کردم یا اینکه تو تایپیک های جنسیتی نظر دادم به نی نی یار اطلاع بدین که تعلیق بشم

الان که جوونم دلم ماشین خوب میخاد که نیست چند سال دیگه پیر و کور بشم به چه دردم میخوره

از آسمون که نمیاد اینایی که ماشین خوب دارن یا حمایت خانواده دارن یا از قبل پول داشتن یا به هر نحوی خریدن. 

تو تلاش کن از خدا بخواه مدل بالاتر از پراید بخر 

پولات رو بده طلا بخر..پس انداز کن..اگه مجردی راحت میتونی پول جمع کنی..الان خونه داری؟؟بفکرخرید خونه باش نه ماشین..ماشین فقط خرج داره مخصوصا پژو خرجش خیلی بالاس..زود دم و دستگاهش خراب میشه..به ماشین باید تند تند برسی خراب نشه

...
از آسمون که نمیاد اینایی که ماشین خوب دارن یا حمایت خانواده دارن یا از قبل پول داشتن یا به هر نحوی خ ...

حسرت همه چی به دلم موند 

یه لباس خوب 

یه مسافرت خوب 

یه ماشین خوب 

یه خونه که توش زندگی کنم 

یه کار خوب

انگشتام سرکار قطع شدن 

خدایا منو بسپار به خاک

پولات رو بده طلا بخر..پس انداز کن..اگه مجردی راحت میتونی پول جمع کنی..الان خونه داری؟؟بفکرخرید خونه ...

یه پژو قراضه نمیتونم بخرم

حالا به فکر خرید خونه باشم