من خیلی وقت بود که یک فیلم خوب ندیده بودم
به یه موضوع بروز پرداخته شده و آموزنده بود
اونجا که علی به رعنا میگه تو دنبال بابا میگردی ولی اون برای ما پدری نمیکنه چه رسد بتو!
دقیقا درسته . افرادی که دنبال شوگر ددی میگردن به خیال رسیدن به رفاه و اسایش و اخرش جز گرفتاری به چیزی نمیرسن
و یه دیالوگ ماندگار که غلام میگه من بتو امنیت و اسایش میدم و رعنا میگه افرادی که امنیت و اسایش میدن خیلی چیزای ادمو بجاش میگیرن ... این عالییییی بود
مشکلات بیکاری جوانان و تحصیلکرده ها . شکاف طبقانی عمیق بین لایه های جامعه. تن در دادن دختران پاک و معصوم به گناه و تباهی برای رفع نیازهای اولیه زندگیشون و....
جز سریال وحشی بقیه فیلمها و سریالها به نظرم خوب نبودن
اما پیر پسر شاید یک شاهکار باشه
یک جور که مثل شعرهای حافظ سهل و ممتنع بود
یک موضوع دم دستی که همه شب و روز میبینیم اما توان گفتنشو نداریم
پدر و مادر از نظر ایرونی ها تا حالا یک بت مقدس تعریف شده که هر چی بگنو بکنن به به حساب میشه!
تو فیلم یه دیالوگ داره که بدترین حرفهارو همیشه خانواده خود ادم به ادم میگن و دقیقا وقتی دقیق فکر کردم دقیقااااا دقیقا همینجور بوده
بعد یه عده میگن این فیلم را نباید دید اما ... تا کی باید مشکلات خانواده ایرانی را بزنیم زیر فرش؟ تاوقتی مثل خانواده بابک خرمدین تکه تکه های این مشکلات از تو سطل شهرداری بزنه بیرون؟
توی فیلم برادران لیلا هم یه بابای ناجور تصویر شده اما این واقعا عالی بود
دقیقا بابایی که از خاموشی کولر کار داره تا اینکه بچش عاشق کی باید بشه یا اصلا از اول چجوری به وجود اومده باشه ! ایا از خودش هست یا نه؟ و...
فیلم برداری این فیلم خیلیییی برای من جالب بود
مخصوصا اونجا که حسنپور شیرازی داره داستان تعریف میکنه و جوری می ایسته که شاخ بز روی دیوار دو طرف سرش قرار میگیره
ادم یاد تابلوی شام اخر لئوناردو داوینچی میوفته که سر عیسی جوری قرار گرفته هم تو کانون پرسپکتیو هست هم نور پنجره عقب سر عیسی شده حاله نورانی قدیس بودن پیامبر
تو بقیه نقاشی ها یه گردی نورانی غیر واقعی پشت سر پیامبرا میکشن اما لئوناردو با قرار دادن نور پنجره یه تیرو دو نشون زده این شاخ هم درست ذات غلام را نشون میداد و خیلی خوب بود!
و ....
بینظیر و عالی تنها چیزیه که بلدم در وصفش بگم و از همه مهمتر اینکه اگر در برابر پدر سالار به موقع خودش قرار نگیری شاید خیلی زود دیر بشه... و شاید این مهم ترین پیاماین فیلم دوست داشتنی بود...