2777
2789
عنوان

خاک تو سرت مَرد 🤣🤣🤣

629 بازدید | 31 پست

خدایا منو ببخش الان نیم ساعته بی صدا دارم زیر پتو میخندم دماغم درد گرفت 

من و یه نفر دوستیم باهم ، بعد فکرشو بکنید من قدم ۱۵۰ اون ۱۹۲ 😐 یه عربده هایی میزنه بیا و ببین حتی مامانشم ازش میترسه خالکوبی و اینا هم داره 

حالا فکرشو بکنید با این توصیفات امروز بهم گفت بیا ببینمت دلم برات تنگ شده منم گفتم بخدا نمیشه یعنی شرایطش نبود ، آقا این قهر کرد و گفت میرم با تمرین تو باشگاه آروم بشم و تف تو این شانس و تو منو دوس نداری و فلان 😐🤲

چند دقیقه پیش یه استوری گذاشتم ریپ زد استیکر خنده گذاشت و سر حرف باز شد منم گفتم سر هر چیزی ناراحت نشو مگه بچه ای و اینا برگشته میگه من بخاطر تو نیم ساعت تو رختکن گریه کردم 😐🍂🍁 اینو که گفت خزان شدم 🤣🤣🤣🤣 یکی نیست بگه آخه مَرد همش بخاطر یدونه دیدار گریه کردی ؟ خدایا مگه میشه 

بخدا قیافه و قد و قوارش میاد جلو چشمم که مثلاً دستمال به دست داره گریه میکنه پاره میشم از خنده 🤣 🤭 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫

خب الان حرفشو باور کردی؟

اگه مهمون خونه ای بودید و صاحبخونه براتون چای آورد، رد نکنید‌؛ شاید این تنها چیزی باشه که برای پذیرایی داره..... حواسمون به دستهای خالی باشه.... 🤲یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست؛ ساعت بعد، حساب داریم....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به حرفش توجهی نکن 

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

خب الان حرفشو باور کردی؟

نه بابا مگه خرم 

فقط تصور کردم پاره شدم 🤣

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
صدای گربه‌ هم که دربیاره کارش تکمیل میشه

صدای گربه اگه دربیاره با اون تن صداش شبیه گربه های سرماخورده میشه 🤣