2777
2789
عنوان

دوست داشتید پولدار بودید ماشین خارجی داشتید خونه ی بزرگ ویلایی

| مشاهده متن کامل بحث + 139 بازدید | 21 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فکر کنم به مسخره گفت

فکر نکنم🤣

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

نه این سبک زندگیو دوست ندارم

جدی میگی یا شوخی کردی؟

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

ا‌ونم بهت تیکه انداختهنفهمیدی؟؟

پروفایلش مذهبی بود شاید ساده زیستی بیشتر دوست داشته باشه

معلومه که نه شوخیت گرفته؟دلم میخواست معتاد و زباله گرد و داغون باشم کارتن خواب باشم بوی تعفن و کپک بدم زمستونا از سرما ترک بخورم تابستونا از گرما وا برم جا خواب نداشته باشم😐😂😂

چه سوالیه خب؟یکیو نشون بده که نخواد پولدار و ویلانشین باشه

معلومه که نه شوخیت گرفته؟دلم میخواست معتاد و زباله گرد و داغون باشم کارتن خواب باشم بوی تعفن و کپک ب ...

وای چرا دوست داری معتادباشی🤣🤣