2777
2789

واییی... ما توی تابستون هر شب برقامون دو ساعت خود به خود میرفت، بعد از دو ساعت میومد😉

اگه مهمون خونه ای بودید و صاحبخونه براتون چای آورد، رد نکنید‌؛ شاید این تنها چیزی باشه که برای پذیرایی داره..... حواسمون به دستهای خالی باشه.... 🤲یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست؛ ساعت بعد، حساب داریم....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعی زن داداش اینا ک فیلمن

خواهرشوهر

داستان خاصی ندارم

فقط یه بار کوچیک بودم خوابم نمیبرد

اومد جابه جاشم یهو پایین آیینه خونمون یه نفرو با ظاهر کاملا مشکی دیدم که موهاش ریخته بود رو صورتش و طوری که دیدی میرن دستشویی؟

نشسته بود پایین آینه و روش رو من بود ولی هیچ چیز از صورتش و ندیدم چون سیاهی مطلق بود

اون شب سکته رو زدم

ولی میگم شاید خیالاتی شدم و تو خواب و بیداری بودم

واسه خواهرم تعریف کردم اونم دقیقا همچینی چیزیو جلو اینه ولی ایستاده دیده که داشته نگا خودش میکرده

بی تواما به چا حالی من از آن کوچه گذشتم...

بچه بودم زیر زمین داشتیم 

دم ظهر رفتم زیر زمین 

پشت بشکه یه زنی وایساده بود با دستش اشاره میداد برم پیشش 

ترسیدم اومدم بالا چسبیدم ب مامانم 

از ترس هیچ وقت هیچی نگفتم 

تا چن سال گدشته جراتش پیدا کردم باز گو کردم 

وای برا مام نکنه فامیلن جن خونه ما با شما

یا خدا😱

اگه مهمون خونه ای بودید و صاحبخونه براتون چای آورد، رد نکنید‌؛ شاید این تنها چیزی باشه که برای پذیرایی داره..... حواسمون به دستهای خالی باشه.... 🤲یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست؛ ساعت بعد، حساب داریم....
خواهرشوهر داستان خاصی ندارم فقط یه بار کوجیک بودم خوابم نمیبرداومد جابه جاشم یهو مایین آیینه خونمون ...

تموم شد زن داداش جن بود خوبت میشه تا دفعه دیگه ما خوهر شوهراتو اذیت نکنی