2777
2789
عنوان

محل کارم یه کندی زدم توروخدا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 376 بازدید | 39 پست
وای پس برم بمیرم بهتره

ازین طرفم می تونی بهش نگاه کنی که می گن این دختر لارچه،مشتری را محکم نگه می داره ونمی ذاره دست خالی بره البته یکممم ناشیه بعدها که درست عمل کنی می گن اولا پول براش بی ارزش بود ولی حالا زرنگترشده ول کن زیادفکرشو نکن اگرم به روت اوردن بگو اونروز صدتومن صدقه داشتم بدم اینطوری دادم

حق باشماست

یه اشتباه کردی خب فهمیدی دیگه انجامش ندی که ضرر کنی

طرز فکر بقیه رو هم بیخیال، کلا همکار جماعت به ورت نباشه

من حتی لقمه هم دهن یکی می‌ذاشتم، در این حد که ناهارشو هم گرم می‌کردم و عین رفیقم می‌دونستمش، کم مونده بود سواری هم بدم تهش زیرآبمو زد و مچشو موقع غیبت پشت سرم گرفتم

خلاصه که اصلا برات مهم نباشه همکار چی فکر می‌کنه، در هر صورت آدم حسابشون نکن

تو الان خودتی و خودت

داری کار می‌کنی ، تجربه کسب می‌کنی و زرنگ‌تر میشی و ذهنت داره چیزای جدید یاد می‌گیره، همین مهمه و بس

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من کل تاپیکتو خواندم شما به جا اینکه همش فکر کنی بقیه درموردت چی فک‌میکنن یکم اعتماد بنفس داشته باش بتونی با مشتری حرف بزنی 

بفهمونی ک‌مغازه مال شما نیست و توام اونجا کار می‌کنی حالا این گذشت بیخیال ولی یکم سر زبون داشته باش شاید بخاطر اینه ک تازه کاری یاچی نمی‌دونم 

ولی خب حرف بقیه رو بیخیال چرا مهمه واست بقیه چی میگن 

فقط به این فک‌کنم کارتو ب نحو احسن انجام بده که ذهنت آرومه باشه نه حرفایی بقیه 

چنان نماند.چنین نیز هم نخواهد ماند.

سلام خودت را سرزنش نکن ونگو دیگران درباره من چه فکر می کنن شما 100هزارتومان تخفیف دادی بعد احساس کردی که حق الناس گردنت نباشه ازجیب خودت پرداخت کردی واین نشانه اعتقاد وایمان شماست. ازاین به بعد مشتری خواست چونه بزنه بگو من صاحب این فروشگاه نیستم. اجازه دخل وتصرف ندارم. 

یه اشتباه کردی خب فهمیدی دیگه انجامش ندی که ضرر کنیطرز فکر بقیه رو هم بیخیال، کلا همکار جماعت به ورت ...

من عاشق شما و کامنتات هستم 

میشه با هم دوست بشیم؟

من عاشق شما و کامنتات هستم میشه با هم دوست بشیم؟

آخی🥹 عزیزم مرسی لطف داری

من راستش شاید وقت زیادی نداشته باشم برای هر روز حرف زدن، از این بابت که بخوام مسئولیت قبول کنم بابت دوستی و نتونم خوب انجامش بدم نگرانم همیشه

از این بابت اگه اذیت نمیشی حتما مهربونم❤️ باعث افتخارمه

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.