2777
2789
عنوان

یه اتفاق عجیب😐😐😐😐😐😐😐

493 بازدید | 30 پست

من نوزده سالمه دارو ضد افسردگی مصرف میکنم به جز دارو های استرسی

روزی دوتا اس سیتالوپرام 20میخورم

دوتا ولبان75 

بعد الان حدود هفت هشت ماهه دارم میخورم 

یک ماه پیش تا الان یه مشکلی واسم پیش اومده بدنم از سر شروع می‌کنه بی حس شدن بعد لبام و بعدم کل  بدنم بی حال و گز گز میشه که دیگه سخت میتونم رو پام وایسادم

دیروز رفتنم دکتر عمومی گفت داری با خودت چیکار میکنی؟😐😐😐😐😐

مگه چند سالته که انقدر دوز داروخانه بالاست داره مغزتو داغون می‌کنه بعدم گفت به روانپزشکت بگو دوز داروخانه کم کنه 

الان یادم میاد ماه قبل یه شوک عصبی خیلی شدیدی بهم وارد شد بخاطر به مسئاله ای از فرداش اینجوری بی حس شدن حالا نمی‌دونم از اونه یا اثر داروهاست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فکر زیادواقعا ؟؟؟؟

کنکوری ای هستی ؟

منم استرس زیاد دارم 

ولی سعی کن کمتر دارو بخوری سنت کمه 

نمی‌دونم یچیزی شنیده بودم کسایی که دارو افسردگی و اعصاب میخورن شاید بچه دار. نشن 

مطمعن نیستم درست شنیدم یا نه

کنکوری ای هستی ؟منم استرس زیاد دارم ولی سعی کن کمتر دارو بخوری سنت کمه نمی‌دونم یچیزی شنیده بودم کسا ...

نه دانشجو ام 

دارم سعی میکنم کنترلش کنم

من با این داروها خیلی از مشکلاتم حل شد ولی خب عوارض خودش رو هم داشت 

ولی باید کم کم قطعش کنم با دستور روانپزشک 

درکت میکنم اما نخور منم افسرده‌م اوایل قرص خاب میخوردم که فقط بخابم و این مغز لعنتی‌م نتونه دیگه انقد فکر کنه اما بعدش نه سعی کن سرپا شی بااینکارا چیزی درست نمیشه فقط علاوه بر روحت جسمتم مریض میشه

درکت میکنم اما نخور منم افسرده‌م اوایل قرص خاب میخوردم که فقط بخابم و این مغز لعنتی‌م نتونه دیگه انق ...

اره منم میرتازاپین میخوردم بتونم بخوابم تا صبح بیدار بودم قبلا

ولی بله حرفتون کاملا درسته 

نه دانشجو ام دارم سعی میکنم کنترلش کنممن با این داروها خیلی از مشکلاتم حل شد ولی خب عوارض خودش رو هم ...

کاش از اولشم دارو نمیخوردی 

ورزش میکردی با دوستات بیرون میرفتی حالت خوب میشد 

افکارمنفی هم اگه داری هروقت اومد سروقتت، با خودت بگو چه لزومی داره به اینا فک کنم الان؟!! 

همه میگن پشت کنکوری، ولی من میگم پشت آرزوهام💕

نمیدونم والا

منم استفاده میکنم ۱۹ سالمه گاهی پام عجیب خواب میره 

طوری ک یبار داشتم راه میرفتم حس میکردم یه چیزی زیر پام پیچ میخوره یهو پایینو دیدم که پای خودمه تقریبا بی حسه و روی مچ هی تا میخوره😣😣بدترین حس عمرم بود

البته من خیلی استرس دارم 

کاش از اولشم دارو نمیخوردی ورزش میکردی با دوستات بیرون میرفتی حالت خوب میشد افکارمنفی هم اگه داری هر ...

متاسفانه مشکلم شدید بود سندروم روده تحریک پذیر داشتم که هر چی دارد معده و روده می‌خوردم فایده نداشت 

رفتم روانپزشک خداروشکر کاملا درمان شد استرس زیاد داشتم شبا تا صبح خوابم نمی‌برد شرایط تحصیلی و اقتصادی فشار می‌آورد بهم 

اعتماد به نفسم کم بود تو دانشگاه میخواستم حرف بزنم قلبم از سینم انکار میخواست بزنه بیرون ولی الان خداروشکر بهارم ولی بدنم سر شده

نمیدونم والامنم استفاده میکنم ۱۹ سالمه گاهی پام عجیب خواب میره طوری ک یبار داشتم راه میرفتم حس میکرد ...

توروخدا تو اشتباه منو نکن😭😭😭😭😭

اگه مشکل داری سعی کن روان درمانی هم انجام بدی

من هر دفعه دکتر هی دارو اضافه میکرد برام 

الانم که سر شدم