2777
2789
عنوان

یه اتفاق عجیب😐😐😐😐😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 493 بازدید | 30 پست
متاسفانه مشکلم شدید بود سندروم روده تحریک پذیر داشتم که هر چی دارد معده و روده می‌خوردم فایده نداشت ...

بببخشید یه سوال میتونم بیام تو شخصی بپرسم؟ 

یلحظه وقتتون رو میگیرم

میشه قبول کنین

همه میگن پشت کنکوری، ولی من میگم پشت آرزوهام💕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی کاش این تاپیک رو نمیزدی 

الان کلی نصبحت میکنن ک نخور نخور

ولی درکی از موضوع ندارن اکثریت مثل این میمونه به یک انسانی ک فلج هست بگی ایرادی نداره تلاش کن پاشو راه برو خوب میشی🤦🏼‍♀️ولی خب نمیشههه دقیقا مثل ادمی ک استرس و افسردگی داره و میگن سعی کن خوب باشی

ادامه بده ولی احتیاط کن و دوز بالا مصرف نکن باز اینو باید دکترت تشخیص بده

به سلامت روانت احترام بذار و دوره درمانت رو با ارامش و بدون عذاب وجدان بگذرون ولی در کنارش سعی کن پیش روانشناس بری حتی اگر هزینه اش برات سخته پرداخت کنی مراکز دولتی برو شرایطت رو توضیح بده برات رایگان کار انجام میدن و با توصیه های روانشناست پیش برو راهکار های خیلی خیلی خوبی میگیری اگر تهران هستی من بهت بگم کجا بری (نگید تبلیغ میکنی ک رایگانه اینجایی ک میگم😅البته برای کسی ک شرایط پرداخت نداشته باشه )

منم تحت درمانم و این تجربه من بود ک برات گفتم حتما و حتنا درکنارش پیش روانشناس برو 

ارزوی سلامتی و حال خوب دارم برات دختر زیبا🤍❤️✨️

ایشالا 🙏

منم برات دعا میکنم گلم ، باید پشتکار زیاد داشته باشی ، اول یه دوره پاکسازی بهت میده که سموم دارو ها از بدنت خارج بشن گ بعد هم اصلاح طبع می کنه و آخرسر هم داروهای مربوط به مشکلت و اصلاح غذایی ، حتما یه دکتر حاذق پیدا کن اگه اصفهان باشی می تونم بهت معرفی کنم 

ممنونم عزیزم🫶🫶🫶❤️اصفهانم اتفاقا

خیلی خوب ، دکتر سروش زاده را تو نت سرچ کن ، یه کلینیک داره تو خیابون شریعتی روبروی بیمارستان شریعتی نوبت آنلاین هم داره ، فقط باید صبور و با حوصله باشی هم اخلاقش خوبه هم تشخیصش

ایشون رو به چند نفر معرفی کردم راضی بودن ولی یکی دو نفر وسط درمان رها کردن همین که سلامتی نسبی پیدا می کنن فکر می کنن کافیه 

درکت میکنم اما نخور منم افسرده‌م اوایل قرص خاب میخوردم که فقط بخابم و این مغز لعنتی‌م نتونه دیگه انق ...

افسردگی مقدار زیادی با روانپزشک ( دارو درمانی ) و روانشناس درست میشه ولی