2777
2789
عنوان

رژیم لاغری

| مشاهده متن کامل بحث + 271 بازدید | 36 پست

اول از همه بشقاب غذاتو کوچیکتر کن سعی کن سبزیجات رو بیشتر بخوری غذاهای پروتئینی بخور که سیر نگهت داره نون معمولی نخور نون جو بگیر شبا هم کربوهیدرات نخور اصلا چای سبز روزانه بخور  یهو رژیم سخت نگیر چون زود خسته میشی و دوباره پرخوری رو شروع میکنی کم کم غذاتو کم کن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راجب چیزی اطلاعات نداری نظر نده عزیزم میوه بعنوان یه میان وعده تو رژیم استفاده میشه نه بعنوان غذا

عزیزم تو کاری که بهت مربوط نیس دخالت نکن،،، بعدم ایشون چاقیشون بخاطر غذاس با خوردن میوه دیگه زیادی غذا نمیخوره

و خدا چقد منو دوست داشت که تو رو بهم داد♡خدایا شکرت ممنونم🫀

راجب چیزی اطلاعات نداری نظر نده عزیزم میوه بعنوان یه میان وعده تو رژیم استفاده میشه نه بعنوان غذا

تازه میوه چاق کننده هم هست چون قند دارع

که هربارپریدیم بی ترس ازبلندی؛به جای شاخه ریشه هارواصلاح میکردیم🕊

اول از همه بشقاب غذاتو کوچیکتر کن سعی کن سبزیجات رو بیشتر بخوری غذاهای پروتئینی بخور که سیر نگهت دار ...

انشالله ک بتونم 

خیلی سخته برام نمیدونم چرا نمیتونم خودمو کنترل کنم تو خوردن 

این راهکار هارو امتحان میکنم یه مدت اگه نتونستم میرم دکتر

منم امتحان کردم پارسال آبان تا عید پنج کیلو لاغرشدم بعد ول کردم باز چاق شدم اما مهر امسال رفتم دکتر الان شش کیلو سیصد کم کردم توی۳۲روز