2777
2789
عنوان

پنج ماهه با همیم هیچی برام نخریده😐

| مشاهده متن کامل بحث + 298 بازدید | 32 پست
@سارههههههههههههه‍ ساعت یازده تا دو شب اینا رو ببین بعد زندگی خودتو باهاش مقایسه کن :/

زندگیم با زندگی استارتر شبیه همه با این تفاوت من پارتنر ندارم اون داره🗿

𝙏𝙝𝙚 𝙤𝙣𝙚 𝙬𝙝𝙤 𝙨𝙩𝙖𝙮𝙚𝙙 𝙞𝙨 𝙞𝙢𝙥𝙤𝙧𝙩𝙖𝙣𝙩, 𝙣𝙤𝙩 𝙩𝙝𝙚 𝙤𝙣𝙚 𝙬𝙝𝙤 𝙥𝙧𝙤𝙢𝙞𝙨𝙚𝙙 𝙩𝙤 𝙨𝙩𝙖𝙮.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زندگیم با زندگی استارتر شبیه همه با این تفاوت من پارتنر ندارم اون داره🗿

تو یعنی اجازه داری ساعت ۱۱ تا ۲ پیش یه پسر باشی ؟ 🗿

من به این که بعضیا ازم خوششون نمیاد افتخار میکنم !  https://daigo.ir/secret/71666606131

منم همینجور والا،بعضی وقتها انقدر حرص میخورم که میگم چرا خل شدم،چرا الکی انقدر جوش میزنم؟؟؟؟

نمیشه الکی هم گذر کرد

دونه دونه این دخترا با کاراشون مرد ایرانیو پررو کردن و پرنسسعلی

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

وقتی شیطان هم تو کف این دختر می مونه....

بازنشست کنم خودمو

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
تو یعنی اجازه داری ساعت ۱۱ تا ۲ پیش یه پسر باشی ؟ 🗿

ن والا پسر کجا بود 2 شب کجا بود🗿

𝙏𝙝𝙚 𝙤𝙣𝙚 𝙬𝙝𝙤 𝙨𝙩𝙖𝙮𝙚𝙙 𝙞𝙨 𝙞𝙢𝙥𝙤𝙧𝙩𝙖𝙣𝙩, 𝙣𝙤𝙩 𝙩𝙝𝙚 𝙤𝙣𝙚 𝙬𝙝𝙤 𝙥𝙧𝙤𝙢𝙞𝙨𝙚𝙙 𝙩𝙤 𝙨𝙩𝙖𝙮.

میانگین گفتم دو ممکن بود ده تا دوازده باشه یا هشت تا ده منظورم کلا شب بود ماکسیممش ساعت دو مینیمم سا ...

عزیزم ساعت ۱۲ شب هم برای یه دختر دیره!!اینجا هیچکس شمارو نمیشناسه،همه خواهرانه میگن مراقب خودت باش،این پسرا به هیچ دردی نمیخورن،مفت هم باشن گرونه!!فقط آینده ت خراب میکنه

دلم گرفته از این روزها ،دلم تنگ است ،میان ما و رسیدن هزار فرسنگ است.....

ی وقتایی مامانم زنگ میزنه، میگه کجایی، میگم بیرونم، میگه این وقت شب؟! حالا ساعت نه نشده ها،. میگه بدو برو خونه بدووووووو، من پنج ساله ازدواج کردم و شوهرم چیزی نمیگه 

شماها چطوری بدو برو خونه مامانتون نمیگه؟! 

میانگین گفتم دو ممکن بود ده تا دوازده باشه یا هشت تا ده منظورم کلا شب بود ماکسیممش ساعت دو مینیمم سا ...

فقط پنج ماهه با هم هستین و رابطه دارین ؟

چطوری بهش اعتماد میکنی؟

احمق نباش دختر 

وااای بیام بزنمت هم حقته 

کاش همیشه شب باشه ،تاریک باشه ،پاییز باشه.
فقط پنج ماهه با هم هستین و رابطه دارین ؟چطوری بهش اعتماد میکنی؟احمق نباش دختر وااای بیام بزنمت هم حق ...

نه رابطه نداریم سعی کرده بهم نزدیک بشه چند بار ولی رابطه نهههه نزاشتم اصلا 

ببین باور کن از سر تجربه و دلسوزی دارم میگم بهت،  هیییچ پسری توی رابطه دوستی دلسوز تو نیست که هیچ، بلکه به فکر منافع و لذت  و نفسانیات خودشون هستن، نباید باهاش بری بیرون اون وقت شب ، اون خیلی راحت میتونه بهت دست درازی کنه ، اینا عشق و محبت نیست اینا هوس و شهوت هست عزیز من ، اون وقت تو پیش خودت نشستی میگی چرا براون گل نگرفت کادو نگرفت ، اصلا گیریم که بگیره ،  ببین دختر فقط خودشه که باید از خودش محافظت کنه، گربه محض رضای خدا موش نمیگیره ، متوجه منظورم شدی عزیزکم..

نه رابطه نداریم سعی کرده بهم نزدیک بشه چند بار ولی رابطه نهههه نزاشتم اصلا

اصلا غلط کرده بهت نزدیک بشه 

برید با هم کافه برید پارک 

یه جای شلوغ 

نه جای خلوتی که بتونه بهت دست بزنه.

من دارم بهت میگم این پسر فقط همون رو ازت میخواد و تمام.

واااای عصبانی شدممممم.

استارتر برو بشین درست رو بخون و آماده شو برای کنکور.

فقط هفت ماه تا کنکور مونده

این پسره هم بنداز بیرون.

بعدها کلی گزینه خوب پیدا میکنی