2777
2789
عنوان

پزشکی

132 بازدید | 7 پست

ببخشید دوستان من دوروزه عمل تنگی واژن انجام دادم  از درد دارم میمیرم چیکار کنم.

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از آنهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام گلم فقط تنگی واژن انجام دادی؟ اگر لابیا و پرینه وهودکتومی انجام دادی شاید بتونم کمک کنم

فقط واژن انجام دادم الان دوماه هنوز یکم موقع نشستن درد دارم بنظرت بعد ۸ هفته میشه رابطه داشته یا باید صبر کنم راستی من تو مطب جراحی کردم

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از آنهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

فقط واژن انجام دادم الان دوماه هنوز یکم موقع نشستن درد دارم بنظرت بعد ۸ هفته میشه رابطه داشته یا بای ...

گلم من انجام ندادم ولی پرینه ولابیا انجام دادم تا دو ماه نتونستم رابطه داشته باشم هنوزم درد داره پرینه م یه کم موقع نزدیکی

فقط واژن انجام دادم الان دوماه هنوز یکم موقع نشستن درد دارم بنظرت بعد ۸ هفته میشه رابطه داشته یا بای ...

واژن فکر کنم سخت تره پرینه ست من بعد ۴۰ روز رابطه داشتم بخیه پرینه م هنوز کامل جذب نشده بود چند تاش پاره شد خونریزی کردم ودرد شدید الان بعد پنج ماه هنوز موقع رابطه پرینه یه کم درد میگیره

واژن فکر کنم سخت تره پرینه ست من بعد ۴۰ روز رابطه داشتم بخیه پرینه م هنوز کامل جذب نشده بود چند تاش ...

مال منم پیرینه و داخل واژن خیلی سخت بود درد کشیدم الان دوماه ولی هنوز رابطه ندارم میترسم