2777
2789
عنوان

کاش دخترم‌ بلوغ زودرس داشت🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 5006 بازدید | 184 پست
چقدر زود .من سیزده سالگی توقع داشتم دخترمم همین سن بشه

متاسفانه برای مواد خوراکی نامرغوب و اب و هواست

دقیقا همه دخترای اطراف همه بلوغ شدن

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
برای پسر هم خوبه بدم ؟

عالیه

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مکمل مصرف میکنی؟دکتر چی رفتیغدد خوب برو

مصرف میکردم مکمل الان یه ماهه نمیخورم دیگه

اره دکرتس خیلی خوب بود مثلا ولی اصلا حس میکنم فقط میخواستن پول بگیرن انقدر چرت و پرت میگفت هرچی گفتیم فقط میگفت یه نقضی وجود داره همین مثلا دکتر خوبی بود مثلا

برا شما پریود شده؟

نه

علایم هم نداره

من چون خودم بلوغ زودرس بودم از ۶ تحت نظره

قد و وزن دختر شما چقدره

دختر من ۱۴۵

۳۲کیلو

باید با شیر بخورن؟خوش خور هست؟

من خودم داخل شیرموز میریزم براشون

بد نیست طعمش 

مصرف میکردم مکمل الان یه ماهه نمیخورم دیگهاره دکرتس خیلی خوب بود مثلا ولی اصلا حس میکنم فقط میخواستن ...

مامان و بابات چندن؟

آخه قد ارثی هم هست 

راستی بادوم و الان گفتن سویق سنجد خیلی خوبه مصرف کن

خوب پس بخرم ممنون که گفتی

ان شالله مفید باشه

سویق سنجد هرروز با ۱۰ دونه بادوم عالیه

دقت کن ایرانی باشه بادومش

من بعد پریود تو یه سال۱۲سانت بزرگ شدم تو ۶سالم دو سانت بزرگ شدم الان۱۶۴هستم نگران نباش

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس