2777
2789
عنوان

کاش دخترم‌ بلوغ زودرس داشت🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 4992 بازدید | 184 پست
دختر من شهریور ۹۳ هست قدش ۱۵۳ وزنش ۵۰ درشته هیکلس .میگم همین دوماه پیشم پریود شد .من فقط ویتامین دی ...

ماشالله بهش

دختر من خرداد ۹۴

یکم فرق دارن

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
من ۱۰.۱۵ سانت بعد پریودی اومد سرم .بستگی داره پدر و مادر قدشون چند باشه؟من پدرم ۱۸۰ مادر ۱۶۵خودم ۱۷۵ ...

متاسفانه پدری 

که کوتاهن😔

زندگی زیباست...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهرزادم میره کلاس بسکتبال خیلی قدش بلند شده. دکتر تقویتی نداد به دختر شما؟ یکبار خواهرزادم به بچه ...

چرا مکمل هم میخوره دختر من

زندگی زیباست...
دختر من تا یکسال پیش زود قدمیکشید هرکی میدیدش ماشالله میگفت اما یکساله خیلی کمتر شده رشد قدش نامحسوس ...

چون قبل پریود تو جهش قبل بلوغ بوده

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
چون قبل پریود تو جهش قبل بلوغ بوده

اره الان خیلی کمه رشد قدش .دیگه من سپردم دست خدا هرچه پیش آید خوش اید خسته شدم ازبس بهش فکر کردم به چیز ی که واقعا دست من نیست وکاری ازدستم برنمیاد واقعا

اره الان خیلی کمه رشد قدش .دیگه من سپردم دست خدا هرچه پیش آید خوش اید خسته شدم ازبس بهش فکر کردم به ...

حدود ۱۰ ماه قبل پریود

رشد قد خیلی سریع میشه

ک میگن جهش قبل بلوغ

اون یکی از نشونه های بارز بلوغ

اره الان خیلی کمه رشد قدش .دیگه من سپردم دست خدا هرچه پیش آید خوش اید خسته شدم ازبس بهش فکر کردم به ...

هرچی خیره ان شالله

حدود ۱۰ ماه قبل پریودرشد قد خیلی سریع میشهک میگن جهش قبل بلوغاون یکی از نشونه های بارز بلوغ

بعد فوق تخصص احمق اینو برای دختر من نفهمید

کلیم تشویقش کرد که داری خوب قد میکشی

زندگی زیباست...
حدود ۱۰ ماه قبل پریودرشد قد خیلی سریع میشهک میگن جهش قبل بلوغاون یکی از نشونه های بارز بلوغ

دختر من سینه دراورده بود موهای بدنش دراومده بودموهاش چرب میشد تند تند .میدونستم این روزاست پریود بشه .میخاستم ببرم دکتر آمپول بزنه شوهرم نزاشت هیچ جوره نتونستم راضیش کنم 

اره واقعا

مامان من میگه تو با این حالت زنده نمیمونی که رشد کردن دخترتو ببینی

زندگی زیباست...
دختر من سینه دراورده بود موهای بدنش دراومده بودموهاش چرب میشد تند تند .میدونستم این روزاست پریود بشه ...

ای بابا.

دکتر منو گمراه کرد گفت حالا حالاها پریود نمیشه ‌

زندگی زیباست...
بعد فوق تخصص احمق اینو برای دختر من نفهمیدکلیم تشویقش کرد که داری خوب قد میکشی

خدا نگذره ازش