دخترباران_تاریکی مدیر عضویت: 1403/07/17 تعداد پست: 2055 عنوان دیروز یه تریان دیدم | مشاهده متن کامل بحث + 624 بازدید | 58 پست نمیدونستم چیه یکم سرچ کردم فهمیدم تریان میگن بهشیسری ادمایی که شکل حیوونا ظاهرشونو میکنن و مثل اونا رفتار میکننیه پسره بود خیلی لاغر بود دم گربه با نقاب وصل کرده بود به خودش😐خدا اخر عاقبت هممونو بخیر کنه با چیزایی ک این مدت میان عیب کنندم که چرا دل به تو دادم باید اول به تو گفتن که چنین خوب چرایی من ندانستم از اول که تو بی مهرو وفایی🩵🫶 1404/08/08 | 20:50 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترباران_تاریکی مدیر استارتر عضویت: 1403/07/17 تعداد پست: 2055 چیه خانم آروم....بیا سر یه توضیح مارو بزن به محض اینکه گفتید بقیه متوجه شدن رفتم با بقیه کاربرا صحبت ... قصدم این نبود اگه جوری حرف زدم همچین برداشتی کردید معذرت میخوام عیب کنندم که چرا دل به تو دادم باید اول به تو گفتن که چنین خوب چرایی من ندانستم از اول که تو بی مهرو وفایی🩵🫶
ghorub1376 عضویت: 1402/01/02 تعداد پست: 70 کسایی که فکر میکنن انسان نیستن و حیوون هستنمثلا روباه یا گربه یا سگ شکل اونا لباس میپوشن و رفتار میک ... 🙄🙄😮😮یعنی چی چطوری مگه میشه ؟
ارکیده۷۷۸۸۹۹ عضویت: 1400/05/08 تعداد پست: 5651 قصدم این نبود اگه جوری حرف زدم همچین برداشتی کردید معذرت میخوام ن خواهش میکنم فقط میخوام بدونید من واقعا قصد ناراحتیتونو نداشتم و ندارم من کی باشم که بخوام شما رو اذیت کنم اصنشبتون خوش مهربونم🙏🏻🩵
دخترباران_تاریکی مدیر استارتر عضویت: 1403/07/17 تعداد پست: 2055 🙄🙄😮😮یعنی چی چطوری مگه میشه ؟ انگاری شده انجام میدن عیب کنندم که چرا دل به تو دادم باید اول به تو گفتن که چنین خوب چرایی من ندانستم از اول که تو بی مهرو وفایی🩵🫶
دخترباران_تاریکی مدیر استارتر عضویت: 1403/07/17 تعداد پست: 2055 ن خواهش میکنم فقط میخوام بدونید من واقعا قصد ناراحتیتونو نداشتم و ندارم من کی باشم که بخوام شما رو ا ... فدات شم بازم عذر میخوام شب خوش خوشگلم❤️🦋 عیب کنندم که چرا دل به تو دادم باید اول به تو گفتن که چنین خوب چرایی من ندانستم از اول که تو بی مهرو وفایی🩵🫶
ارکیده۷۷۸۸۹۹ عضویت: 1400/05/08 تعداد پست: 5651 فدات شم بازم عذر میخوام شب خوش خوشگلم❤️🦋 قربونت بشم من نفرمایید لطفا شبت قشنگ زیبا🩵🌸🌱
ghorub1376 عضویت: 1402/01/02 تعداد پست: 70 انگاری شده انجام میدن اینا قطعا دیوونه ان و از شان و منزالت انسانیت خارج شدن اینارو باید درمان کرد
دخترباران_تاریکی مدیر استارتر عضویت: 1403/07/17 تعداد پست: 2055 قربونت بشم من نفرمایید لطفا شبت قشنگ زیبا🩵🌸🌱 خدانکنه عزیزدلم بوس بهت🥹💖 عیب کنندم که چرا دل به تو دادم باید اول به تو گفتن که چنین خوب چرایی من ندانستم از اول که تو بی مهرو وفایی🩵🫶
دخترباران_تاریکی مدیر استارتر عضویت: 1403/07/17 تعداد پست: 2055 اینا قطعا دیوونه ان و از شان و منزالت انسانیت خارج شدن اینارو باید درمان کرد فکر میکنن مثلا اینجوری باشن خاص به نظر میان تا وقتی خودشثن نخوان درمان نمیشن عیب کنندم که چرا دل به تو دادم باید اول به تو گفتن که چنین خوب چرایی من ندانستم از اول که تو بی مهرو وفایی🩵🫶
امیلی_دیکنسون عضویت: 1403/07/03 تعداد پست: 12241 تریانم مسخرس چرا تریان خر نداریم مثلا؟ یا تریان گاو؟همه شدن تریان سگ و گربه یه اگزیستانسیالیست مست میکنه میگه وای چقد هستم من.
دخترباران_تاریکی مدیر استارتر عضویت: 1403/07/17 تعداد پست: 2055 تریانم مسخرس چرا تریان خر نداریم مثلا؟ یا تریان گاو؟همه شدن تریان سگ و گربه ببخشید خندم گرفت😂نمیدونم والا لابد فقظ حیوونا براشون سگ گربه حساب میشن عیب کنندم که چرا دل به تو دادم باید اول به تو گفتن که چنین خوب چرایی من ندانستم از اول که تو بی مهرو وفایی🩵🫶
دخترباران_تاریکی مدیر استارتر عضویت: 1403/07/17 تعداد پست: 2055 عزیزم مشاوره تحصیلی میخوام درخواست بدم قبول میکنید ؟ اره درخاست بده عیب کنندم که چرا دل به تو دادم باید اول به تو گفتن که چنین خوب چرایی من ندانستم از اول که تو بی مهرو وفایی🩵🫶