دخترباران_تاریکی مدیر عضویت: 1403/07/17 تعداد پست: 2055 عنوان دیروز یه تریان دیدم | مشاهده متن کامل بحث + 624 بازدید | 58 پست نمیدونستم چیه یکم سرچ کردم فهمیدم تریان میگن بهشیسری ادمایی که شکل حیوونا ظاهرشونو میکنن و مثل اونا رفتار میکننیه پسره بود خیلی لاغر بود دم گربه با نقاب وصل کرده بود به خودش😐خدا اخر عاقبت هممونو بخیر کنه با چیزایی ک این مدت میان عیب کنندم که چرا دل به تو دادم باید اول به تو گفتن که چنین خوب چرایی من ندانستم از اول که تو بی مهرو وفایی🩵🫶 1404/08/08 | 20:50 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترباران_تاریکی مدیر استارتر عضویت: 1403/07/17 تعداد پست: 2055 چرا فکر میکنی خارج قفله، اونجا هم هست اونجاهم هست اما فکر نکنم به اندازه مردم جوگیر ما باشهیه خبر دیدم بچه ۷ ساله اینجوری رفتار کزده کشتنش نمیدونم راسته یا نه عیب کنندم که چرا دل به تو دادم باید اول به تو گفتن که چنین خوب چرایی من ندانستم از اول که تو بی مهرو وفایی🩵🫶
ارکیده۷۷۸۸۹۹ عضویت: 1400/05/08 تعداد پست: 5651 توله سگ+مادیان=تریاناحتمالا 🫠🫠🫠بزار برم راجبش بخونم از چیزی که فکر میکردم دارک تره
دخترباران_تاریکی مدیر استارتر عضویت: 1403/07/17 تعداد پست: 2055 چیکار می کرد؟دمشو تکون میداد مثلا؟ رو زمین چاردستو پا راه میرفت عیب کنندم که چرا دل به تو دادم باید اول به تو گفتن که چنین خوب چرایی من ندانستم از اول که تو بی مهرو وفایی🩵🫶
bluescream عضویت: 1403/04/29 تعداد پست: 7071 🫥🫥🫥🫥🫥🫥🫥🫥🫥🫥🫥🫥🫥🫥🫥🫥🫥🫥🫥🫥🫥🫥🫥🫥🫥🫥🫥🫥🫥🫥🫥🫥🫥🫥🫥🫥🫥🤦♀️🤦♀️ مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد... https://daigo.ir/secret/71667746367
خدا_تو_رو_دوست_داره عضویت: 1403/05/21 تعداد پست: 5589 مریضن طفلیا حتی زمان ابو علی سینا هم یه نفر فکر میکرد گاوه ابو علی سینا درمانش کرد امام حسین علیه السلام:(از بی ارزشی و خواری دنیا نزد خداوند متعال این است که سر یحیی بن زکریا به فاحشه ای اسرائیلی هدیه شد)
دخترباران_تاریکی مدیر استارتر عضویت: 1403/07/17 تعداد پست: 2055 خب ادما باهم فرق میکنن چقدر غیر منعطفی شمامشخصه توضیح درستی هم راجبش نمیدونی وگرنه بیانش برات راحت ب ... خب وقتی این همه ادم فهمیدن شما باز توضیح میخوایتو متن دوم تاپیک گفتم یعنی کسایی که دوست دارن ظاهر و رفتارشون شکل حیوونا باشهیعنی حس میکنن گربن مثه گربه رفتار میکننو راه میرن و لباس میپوشن خودشونو حیوون میبینن نه انسان عیب کنندم که چرا دل به تو دادم باید اول به تو گفتن که چنین خوب چرایی من ندانستم از اول که تو بی مهرو وفایی🩵🫶
دخترباران_تاریکی مدیر استارتر عضویت: 1403/07/17 تعداد پست: 2055 مریضن طفلیا حتی زمان ابو علی سینا هم یه نفر فکر میکرد گاوه ابو علی سینا درمانش کرد هرکسیم که مدارو راه میندازه تینیجره اکثرشون زیر ۱۹ سالن تا الان ادم بالا ۱۹ سال ندیدم از این چیزا حمایت کنه عیب کنندم که چرا دل به تو دادم باید اول به تو گفتن که چنین خوب چرایی من ندانستم از اول که تو بی مهرو وفایی🩵🫶
ruby95 عضویت: 1398/09/25 تعداد پست: 24836 اونجاهم هست اما فکر نکنم به اندازه مردم جوگیر ما باشهیه خبر دیدم بچه ۷ ساله اینجوری رفتار کزده کشتنش ... این چرندیات چیه چه کجرفتاری ای چرخ! چه بدکرداری ای چرخ!
ghavio عضویت: 1404/05/15 تعداد پست: 1554 رو زمین چاردستو پا راه میرفت چقدر داغوننببین چه بر سر اشرف مخلوقات آوردن...
دخترباران_تاریکی مدیر استارتر عضویت: 1403/07/17 تعداد پست: 2055 این چرندیات چیه نمیدونم والا تو گوگل دیدم عیب کنندم که چرا دل به تو دادم باید اول به تو گفتن که چنین خوب چرایی من ندانستم از اول که تو بی مهرو وفایی🩵🫶
خدا_تو_رو_دوست_داره عضویت: 1403/05/21 تعداد پست: 5589 هرکسیم که مدارو راه میندازه تینیجره اکثرشون زیر ۱۹ سالن تا الان ادم بالا ۱۹ سال ندیدم از این چیزا حم ... راه انداختنش که کاره اینا نیست ولی آره اکثرا بچه ها پیروی میکنند ازین چیزا امام حسین علیه السلام:(از بی ارزشی و خواری دنیا نزد خداوند متعال این است که سر یحیی بن زکریا به فاحشه ای اسرائیلی هدیه شد)
ارکیده۷۷۸۸۹۹ عضویت: 1400/05/08 تعداد پست: 5651 خب وقتی این همه ادم فهمیدن شما باز توضیح میخوایتو متن دوم تاپیک گفتم یعنی کسایی که دوست دارن ظاهر و ... چیه خانم آروم....بیا سر یه توضیح مارو بزن به محض اینکه گفتید بقیه متوجه شدن رفتم با بقیه کاربرا صحبت کردم من گه قصد اذیت کردنتونو ندارم سوال پرسیدم فقط خوشبختانه کاربرا گفتن و متوجه شدم
دخترباران_تاریکی مدیر استارتر عضویت: 1403/07/17 تعداد پست: 2055 تریان چیه ترو خدادیکی توضیح بده کسایی که فکر میکنن انسان نیستن و حیوون هستنمثلا روباه یا گربه یا سگ شکل اونا لباس میپوشن و رفتار میکننفکر میکنن جسمشون اون حیوونیه که به شکلش در میان عیب کنندم که چرا دل به تو دادم باید اول به تو گفتن که چنین خوب چرایی من ندانستم از اول که تو بی مهرو وفایی🩵🫶