دخترباران_تاریکی مدیر عضویت: 1403/07/17 تعداد پست: 2055 عنوان دیروز یه تریان دیدم | مشاهده متن کامل بحث + 624 بازدید | 58 پست نمیدونستم چیه یکم سرچ کردم فهمیدم تریان میگن بهشیسری ادمایی که شکل حیوونا ظاهرشونو میکنن و مثل اونا رفتار میکننیه پسره بود خیلی لاغر بود دم گربه با نقاب وصل کرده بود به خودش😐خدا اخر عاقبت هممونو بخیر کنه با چیزایی ک این مدت میان عیب کنندم که چرا دل به تو دادم باید اول به تو گفتن که چنین خوب چرایی من ندانستم از اول که تو بی مهرو وفایی🩵🫶 1404/08/08 | 20:50 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ninininja عضویت: 1402/07/12 تعداد پست: 9426 ان شاالله جمعشون کنن خیلی چیز آشغالی هستش ، دوتا تریان خارج از کشور حمله کردن به یه بچه کشتنش (چون احساس میکردن حیوان هستن) 😐😵💫
دخترباران_تاریکی مدیر استارتر عضویت: 1403/07/17 تعداد پست: 2055 خب خوب توضیح ندادیدوباره پرسیدیم بیا بزنیعنی مثل شیطان پرستا که کارای عجیب انجام میدن؟ کسایی که نظر گذاشتن فهمیدن شما چطور نفهمیدی عیب کنندم که چرا دل به تو دادم باید اول به تو گفتن که چنین خوب چرایی من ندانستم از اول که تو بی مهرو وفایی🩵🫶
گورباویچ عضویت: 1403/02/30 تعداد پست: 6157 این همه دوران کرونا ماسک زدیم الکل زدیم ب دست مون زنده بمونیم این چیزا رو بیینیم😔😭😂🤲🏻 ازم خواستگاری کن گوزباقالیه لعنتی😭😂 من میخوام خانوم خونت شم🥲🥹🎀🩵
دخترباران_تاریکی مدیر استارتر عضویت: 1403/07/17 تعداد پست: 2055 فک کنم آخر الزمونه کم کم داره میشه عیب کنندم که چرا دل به تو دادم باید اول به تو گفتن که چنین خوب چرایی من ندانستم از اول که تو بی مهرو وفایی🩵🫶
yegi1516 عضویت: 1404/06/06 تعداد پست: 1200 همه رد دادن 💔😐 سعی کنیم با همدیگه حتی المقدور درست صحبت کنیم :) دنیا خیلی بی ارزش تر از این حرفاست...
دخترباران_تاریکی مدیر استارتر عضویت: 1403/07/17 تعداد پست: 2055 این همه دوران کرونا ماسک زدیم الکل زدیم ب دست مون زنده بمونیم این چیزا رو بیینیم😔😭😂🤲🏻 بعد کرونا رفتن تو فضای مجازی این چیزا زیاد شد هر روز یه چیزی مد میشه امسالم مثل حیوونا رفتار کردن عیب کنندم که چرا دل به تو دادم باید اول به تو گفتن که چنین خوب چرایی من ندانستم از اول که تو بی مهرو وفایی🩵🫶
ghavio عضویت: 1404/05/15 تعداد پست: 1554 🤣🤣نمیدونم انگاری گرایشه خب پس الان حامیا شون میان بهشون احترام میذارنتو ایران یک عده هم هستن میخوان بگن باکلاسن از هر انحرافی حمایت میکنن و بهش احترام میذارناحترام بگذارید
nazaniinan عضویت: 1404/03/14 تعداد پست: 3987 تریان چیه؟🙄 توله سگ+مادیان=تریاناحتمالا واسه تو نمیرم واسه کی بمیرم؟؟
ruby95 عضویت: 1398/09/25 تعداد پست: 24836 اخه تعجب کردم اصلا نمیدونستم همچین چیزیه فکر کردم برا نمایشی تئاتری داره تمرین میکنه تو خوده خارجم ق ... چرا فکر میکنی خارج قفله، اونجا هم هست چه کجرفتاری ای چرخ! چه بدکرداری ای چرخ!
دخترباران_تاریکی مدیر استارتر عضویت: 1403/07/17 تعداد پست: 2055 چرا من چندشم شد خیلی چندشه مخصوصا اینکه یه پسر با اون جسه و بدن اونجوری رفتار کنه عیب کنندم که چرا دل به تو دادم باید اول به تو گفتن که چنین خوب چرایی من ندانستم از اول که تو بی مهرو وفایی🩵🫶
دخترباران_تاریکی مدیر استارتر عضویت: 1403/07/17 تعداد پست: 2055 خب پس الان حامیا شون میان بهشون احترام میذارنتو ایران یک عده هم هستن میخوان بگن باکلاسن از هر انحراف ... اخه این دیگه تهشه حیوون بودن خدا حیووشون می افرید عیب کنندم که چرا دل به تو دادم باید اول به تو گفتن که چنین خوب چرایی من ندانستم از اول که تو بی مهرو وفایی🩵🫶
ارکیده۷۷۸۸۹۹ عضویت: 1400/05/08 تعداد پست: 5651 کسایی که نظر گذاشتن فهمیدن شما چطور نفهمیدی خب ادما باهم فرق میکنن چقدر غیر منعطفی شمامشخصه توضیح درستی هم راجبش نمیدونی وگرنه بیانش برات راحت بودخوبه یه سوال پرسیدیم مسافرت نرفتیم باهات
ghavio عضویت: 1404/05/15 تعداد پست: 1554 خیلی چندشه مخصوصا اینکه یه پسر با اون جسه و بدن اونجوری رفتار کنه چیکار می کرد؟دمشو تکون میداد مثلا؟