2777
2789
عنوان

دیروز یه تریان دیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 624 بازدید | 58 پست
خب خوب توضیح ندادیدوباره پرسیدیم بیا بزنیعنی مثل شیطان پرستا که کارای عجیب انجام میدن؟

کسایی که نظر گذاشتن فهمیدن شما چطور نفهمیدی

عیب کنندم که چرا دل به تو دادم باید اول به تو گفتن که چنین خوب چرایی من ندانستم از اول که تو بی مهرو وفایی🩵🫶

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این همه دوران کرونا ماسک زدیم الکل زدیم ب دست مون زنده بمونیم این چیزا رو بیینیم😔😭😂🤲🏻

بعد کرونا رفتن تو فضای مجازی این چیزا زیاد شد هر روز یه چیزی مد میشه امسالم مثل حیوونا رفتار کردن

عیب کنندم که چرا دل به تو دادم باید اول به تو گفتن که چنین خوب چرایی من ندانستم از اول که تو بی مهرو وفایی🩵🫶

🤣🤣نمیدونم انگاری گرایشه

خب پس الان حامیا شون میان بهشون احترام میذارن

تو ایران یک عده هم هستن میخوان بگن باکلاسن از هر انحرافی حمایت میکنن و بهش احترام میذارن

احترام بگذارید

اخه تعجب کردم اصلا نمیدونستم همچین چیزیه فکر کردم برا نمایشی تئاتری داره تمرین میکنه تو خوده خارجم ق ...

چرا فکر می‌کنی خارج قفله، اونجا هم هست 

چه کج‌رفتاری ای چرخ! چه بدکرداری ای چرخ! 

چرا من چندشم شد

خیلی چندشه مخصوصا اینکه یه پسر با اون جسه و بدن اونجوری رفتار کنه

خب پس الان حامیا شون میان بهشون احترام میذارنتو ایران یک عده هم هستن میخوان بگن باکلاسن از هر انحراف ...

اخه این دیگه تهشه حیوون بودن خدا حیووشون می افرید

کسایی که نظر گذاشتن فهمیدن شما چطور نفهمیدی

خب ادما باهم فرق میکنن 

چقدر غیر منعطفی شما

مشخصه توضیح درستی هم راجبش نمیدونی وگرنه بیانش برات راحت بود

خوبه یه سوال پرسیدیم 

مسافرت نرفتیم باهات