2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مزوتراپی،prp عالین

از هزینش اطلاع دارید حدودی؟

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                   

Prp جلسه ای ۲۵۰۰مزو ۱۵۰۰

مرسی

چند جلسه باید بریم؟

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                   

واقعا این روش ها جواب میدن؟چون دکترم بهم پیشنهادش کرد

اره عزیزم بیخودی وقتتو برا چیزای دیگ تلف نکن.

اینارو برو. ریزش قطع میشه، تار موهات به وضوح ضخیم تر میشه، رشد مجدد شروع میشه

اره عزیزم بیخودی وقتتو برا چیزای دیگ تلف نکن.اینارو برو. ریزش قطع میشه، تار موهات به وضوح ضخیم تر می ...

ریزش ندارم الان 

ولی تار موهام نازکه🫠

هزینه اش چ قدره؟

🥀زخم هایم را دوست دارم🥀آنها شاهدان اصلی هستند که چگونه شجاعانه زندگی کردم🥀
مرسیچند جلسه باید بریم؟

prp 

3 جلسه ماهی یکبار بعد دیگه دکتر میگه بری یا نه

مزو هم اول ۸ جلسه به فاصله ی دو هفته یکبار بعد دیگه شارژ ۴۵ روز و بعدش ۲ ماهه و بعدش ۳ ماهه و...

هی تایم شارژ فاصلش بیشتر میشه

prp 3 جلسه ماهی یکبار بعد دیگه دکتر میگه بری یا نهمزو هم اول ۸ جلسه به فاصله ی دو هفته یکبار بعد دیگ ...

خیلی ممنون لطف کردید توضیح دادید