2777
2789
عنوان

دخترم یک سالش که بود

379 بازدید | 18 پست

میرفت تو کشو کمد بازی میکرد 

یبار رفته بود تو کشو کمدافتاد روش 

بدجور خورده بود بسرش خونریزی مغزی کرد استخون سرش شکست الانم ۸ سالشه و شدیدا یادگیریش ضعیفه 

بعد هرکی میبینه یا به هرکی میگم میگن تقصیر توعه چرا مواظب نبودی 

خیییییییلی دلم میشکنه و ناراحت میشم از حرفشون 

انگار خودم راضی بودم 

اتگار خودم کمدو هل دادم روش 

والا کسی که ۷ ساله شب و روزش ءریه و ناراحتیه منم 

بایه حرف دل آدمو هزار تیکه میکنن 

شماهم نظرتون همینه 

فقط 5 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اَللهُمَّ صَلِ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَعَجِل فَرَجَهُم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مطمئنی اون ضربه تو یادگیریش اثر گذاشته؟

اره قسمت جلوی مغزش آسیب دیده

1
5
10
15
20
25
30
35
40

قطعا باید بیشتر مواظب میبودی ولی به قول خودت نمیدونستی که و حادثه ست پیش اومده و اینکه چرا اینو به همه میگی اصلا نگو که چون اینجوری شده الان یادگیریش کنده بگو بازیگوشه کنجکاوه دقت نمیکنه و خودتم بیشتر کار کن باهاش جبران بشه آدمهای بیشعور زیادن هزارتا حرف میزنن گوش نده اصلا الکیم گریه نکن با گریه حل نمیشه بیشتر کار کن باهاش

اره متاسفانه مادرهمه جوره الکی الکی توهمه چی مقصره.ولی اگه اون بچه فرداروزبره فضاحتی یه نفرسرشو بلند ...

😔

1
5
10
15
20
25
30
35
40
قطعا باید بیشتر مواظب میبودی ولی به قول خودت نمیدونستی که و حادثه ست پیش اومده و اینکه چرا اینو به ه ...

بمن گوش نمیده 

و اصلا یادنمیگیره 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر منم نوزاد بود از ارتفاع یه متری افتاد

الان پنج سالشه حرف ر رو نمیتونه تلفظ کنه

من همش میگم شاید بخاطر اون ضربه ست

دکترم بردم میگن زمان بده و مشکلی نداره

ولی دل خودم آشوبه

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
دختر منم نوزاد بود از ارتفاع یه متری افتادالان پنج سالشه حرف ر رو نمیتونه تلفظ کنهمن همش میگم شاید ب ...

حرف رروکه بیشتربچه هادیریادمیگیرن.پسرمن کلاس اول بودکه باتمرین وسخت گیری تونست تلفظ کنه

دختر منم نوزاد بود از ارتفاع یه متری افتادالان پنج سالشه حرف ر رو نمیتونه تلفظ کنهمن همش میگم شاید ب ...

نه بابا یه متر که چیزی نیس 

ینی ۱۰۰ در۱۰۰ میگم مطمئن باش از اون نیست 

درست میشه ببرش گفتاردرمانی میتونی

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حرف رروکه بیشتربچه هادیریادمیگیرن.پسرمن کلاس اول بودکه باتمرین وسخت گیری تونست تلفظ کنه

من گفتار درمانم بردم

گفت تا شش سالگی صبر کن

اگه درست نشد شش جلسه گفتار درمانی بیارش درست میشه

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
نه بابا یه متر که چیزی نیس ینی ۱۰۰ در۱۰۰ میگم مطمئن باش از اون نیست درست میشه ببرش گفتاردرمانی میتون ...

خیلی کوچیک بود

چهل روزشم نشده بود

گفتار درمان بردم گفت تا شش سالگی صبر کن

این موضوع هیچ ربطی به داستان کمد نداره

بچه شما احتمالا عین خیلی از بچه های دیگ دچار اختلال یادگیری ممکنه باشه یا موارد دیگ

چیز فاجعه ایی نیست

به شرطی ک الان فکر درمانش باشی ن وقتی ک نوجوون شد و دیگ خیلی از درمان ها بدردش نمیخورد !

توی سنین کم

اولویت خط درمان

بازی درمانی و کار درمانیه

تا حدود زیادی جوابه

یه روانشناس ک تخصصش حوزه کودک باشه

باید برسی کنه دختر شمارو

جایی ببر ک معتبر باشه و دکترش کلا کارش این باشه با بچه های اتیسم و بیش فعال و اختلالات یادگیری سر و کله بزنه

ک تشخیص قطعی بده نسبتا

بعدش خودش ارجا میده برای بازی درمانی و.......

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥