2777
2789
عنوان

کیک خیس درست کردم نظرتون😋➕عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1979 بازدید | 98 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دستور پخت میدی لطفا:)

عزیزم بزن گوگل طرز تهیه کیک خیس شکلاتی میاره براتون❤️

متاهل لطفا اقایون درخواست ندن🤍مترجم ۶ زبانِ به تازگی صاحب یه طلافروشی کوچیک شدم با عشق کار میکنم و سختی میکشم که وقتی بچه‌دار شدم با افتخار بگه این مامانِ منه سوالاتتون درمورد زبان رو با عشق جواب میدم

وای چه خوشگلللل

😍❤️

متاهل لطفا اقایون درخواست ندن🤍مترجم ۶ زبانِ به تازگی صاحب یه طلافروشی کوچیک شدم با عشق کار میکنم و سختی میکشم که وقتی بچه‌دار شدم با افتخار بگه این مامانِ منه سوالاتتون درمورد زبان رو با عشق جواب میدم

میشه دستورش و لطف کنی بگی

چشم عزیزم یکم صبر کن تا تایپ کنم 

فقط 21 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

غش کردم براش

عزیزمم❤️

میشه دستورش و لطف کنی بگی

مواد لازم (قالب ۲۰، ارتفاع ۸ سانتی‌متر)

هویج رنده‌شده: ۲۵۰ گرم (حدود ۲ پیمانه سرخالی)

آرد سفید: ۲۴۰ گرم (حدود ۲ پیمانه)

شکر: ۲۰۰ گرم (۱ پیمانه سرخالی)

تخم‌مرغ: ۳ عدد

روغن مایع: ۱۵۰ گرم (حدود سه چهارم پیمانه) 

بکینگ‌پودر: ۲ قاشق چای‌خوری

دارچین: ۱ قاشق چایخوری (اختیاری)

گردوی خردشده: نصف پیمانه حدود ۶۰ گرم(اختیاری)

وانیل: یک چهارم قاشق چای‌خوری

نمک یک پنس

(من از لیوان دسته دار فرانسوی به عنوان پیمانه استفاده کردم شما اگر از هر لیوانی دیگه ای که استفاده میکنید تمام مواد رو با همون لیوان پیمانه کنید)

نکات پف کردن و خمیر نشدن کیک هویج و گردو👇

تخم‌مرغ و شکر رو ۴–۵ دقیقه بزنید تا کرم‌رنگ و کشدار بشه.

آرد و بکینگ‌پودر رو حتماً ۲ بار الک کنید.

بعد از اضافه کردن آرد، فقط در حد مخلوط شدن هم بزنید.

اگر هویج خیلی آبدار بود، آب اضافی هویج رو بگیرید تا کیک خمیر نشه.

گردو رو آخر کار اضافه کنید و بهتره گردو رو پودر کنید.

قالب در طبقه وسط فر باشه، دما: برقی ۱۶۰–۱۸۰ / گازی ۱۸۰ درجه.

۳۰ دقیقه اول در فر رو باز نکنید.

بعد از پخت، ۱۰ دقیقه صبر کنید بعد از قالب خارج کنید.

قالب خیلی کوچک یا خیلی بزرگ، زمان و دما را کمی تغییر می‌دهد.

کیک‌های مرطوب مثل هویج و سیب، گاهی نیاز به ۵–۱۰ دقیقه اضافه دارند.

این بهترین دستور کیک هویجه ک خمیری نمیشه طبق رسپی برو جلو من برا مشتریم باهمین رسپی میزنم

فقط 21 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

پودر شکلات یا کاکائو؟ داخل فر چند دقیقه گذاشتین؟

فرقی داره من پودر کاکائو گذاشتم یکی دوبارم شکلات زدم 

۵۰ دقیقه  

ولی تو ماهیتابه درست کردم از فر بهتر شد😂

دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید 

مواد لازم (قالب ۲۰، ارتفاع ۸ سانتی‌متر)هویج رنده‌شده: ۲۵۰ گرم (حدود ۲ پیمانه سرخالی)آرد سفید: ۲۴۰ گر ...

ممنونم

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️