لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدمها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖
نمیخوادم تعیین تکلیف کنه فقط بگه مثلا ۳۰ تومن میتونم بدم
در یکی از تاپیک هام درباره اینکه در جلسه خواستگاری چی بگیم (برگرفته از سخنان دکتر حبشی) نوشتم. مطالب دکتر حبشی، بانوآرتمیس،دختر_گرانبها وroya_amرا کتاب کردم. میتونین ازتاپیکهایم به صورت رایگان دانلود کنید. برای زندگی مشترک، کتابی بهتر از کتاب زندگی دکتر حبشی نخوندم. برای هر زن و مردی واجب است این کتاب رو بخونه. این کتاب رو میتونین از سایت مجتمع فرهنگی شاهدان (سایت دکتر حبشی) تهیه کنید.
شوهر من داد دیگه😏من مستاجر با یه بچه کوچک همه پولدار ولی نمبدونم چرا مارو پولدار میدونن چهارساله خرج مادرش با ماس اسی من اشتباه کردم حرف نیومدم حد زندگیمو مشخص نکردم تابستونی تا مرز جدایی پیش رفتم همه منو مقصر میدونستن نجابت زیاذ خودش کثافته تو اشتباه منو نکن الان داداشش قرض بالا اورده بازم کمک ما بخدا خیلی خستم