2777
2789

اگه خودتون نمیرسید ادمین استخدام کنین چندهفته اس درگیر یه سوال جوابم از دوتا پیج ، بعد چندروز میخونن دوباره ازشون سوال میپرسی میرهههه تااااا چندروز دیگه که بخونن اعصابم خورد شده دیگه 

با پاسخگویی ضعیف مشتری هم میپره من الان دو دلم راجب این دوتا پیج

لطفا یه صلوات واسم بفرستید🙏🌺 کاربری دست دونفره که یکیشون چندوقته نمیاد درگیر نینیِ

اسی جان تو یه تاپیکت خواستم سوالی ازت بپرسم قفل کردی ....میشه اینجا بپرسم ؟

به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 دراز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀

اسی جان تو یه تاپیکت خواستم سوالی ازت بپرسم قفل کردی ....میشه اینجا بپرسم ؟

جانم عزیزم بپرس

لطفا یه صلوات واسم بفرستید🙏🌺 کاربری دست دونفره که یکیشون چندوقته نمیاد درگیر نینیِ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جانم عزیزم بپرس

تو تاپیکی دیدم شما هم بواسیر داشتین ..الان خوب  شدین ،یبوست میشی یانه ؟ اگه خوب شدی چی استفاده میکنی ؟

به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 دراز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀

تو تاپیکی دیدم شما هم بواسیر داشتین ..الان خوب شدین ،یبوست میشی یانه ؟ اگه خوب شدی چی استفاده میکنی ...

واقعیتش من دکتر نرفتم که ببینم دارم یا نه، ولی علامتشو دارم بیشتر وقتا همراه مدفوعم خون میاد( معذرت میخوام) 

و پشتم خیلی اذیت میشه گاهی حتی واسه نشستن 

ولی وقت و حوصله نکردم دکتر برم فقط میدونم اولش پماد میدن اگر نتیجه داد که هیچ اگه نداد جراحی میکنن 

من از همیشه از زمان بچگیم یبوست شدید داشتم و دارم فکر میکنم علت بواسیر هم همین یبوست باشه واسم

واقعیتش من دکتر نرفتم که ببینم دارم یا نه، ولی علامتشو دارم بیشتر وقتا همراه مدفوعم خون میاد( معذرت ...

اره گلم بخاطر همینه ،البته من زمان زایمان طبیعی دچارش شدم ..لعنت بهش ..کاش میشد یه دارو ضد یبوست باشه همیشگی بخوریم