2777
2789
عنوان

کیا نوره گذاشتن😑😂

| مشاهده متن کامل بحث + 212 بازدید | 38 پست
نهایتا ۱۰ دقیقه باید بمونهاونم ممکنه بسوزیدو سه ساعتتتتت رو پوستتتت

ننهههههه شستم 

۱۰ دقیقه رو پوست موند کلا 

الان منظورم این بود دو سه ساعت از زمانی ک گذاشتم و شستم میگذره 

از کجا بدونم بهش حساسیت دارم یا نه

دلم‌میسوزد‌وکاری‌ز‌دستم‌بر‌نمی‌آید.شبیه عکس پروفایلمم...   خدایا تروخدا باشه؟!...🥲                                                                           دعا کن آدم شم و بهت برگردم غلط کردم بی غمت   اگه سر کردم ، هر عشقی غیر عشق تورو اقا جون غلط کردم اصن اگه باور کردم....تورو جون رقیه زود منو پاکم کن نشد شرِ منو از سر دنیا کم کن.... یاثارالله مددی حسین اباعبدالله💔

اها خب...اگه حساسیت ندادی یعنی اوکی هست ولییییی هرجایی نزار...میسوزی

ممکنه مثلا حساسیتم فردا یا چند روز بعد خودشو نشون بده؟ یا همون لحظه نشون میده؟

دلم‌میسوزد‌وکاری‌ز‌دستم‌بر‌نمی‌آید.شبیه عکس پروفایلمم...   خدایا تروخدا باشه؟!...🥲                                                                           دعا کن آدم شم و بهت برگردم غلط کردم بی غمت   اگه سر کردم ، هر عشقی غیر عشق تورو اقا جون غلط کردم اصن اگه باور کردم....تورو جون رقیه زود منو پاکم کن نشد شرِ منو از سر دنیا کم کن.... یاثارالله مددی حسین اباعبدالله💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان دو سه ساعنی میشه میگذره هیچی نشده از کجا بدونم طبعم گرمه؟

من مثلا طبعم گرمه گرمی جات ک میخورم خارش میگیرم حالم بد میشه 

اره ببین بزن من کسی ک طب سنتی بهم گفت

گفت برو حموم حموم یکم بخار کنه از پایین پا شروع کن بزن تا بالا

۵ دقیقه ۷.۸دقیقه بمونه هرچقدر ک دیدی داره کنده میشه

بعد از پایین شروع کن شستن 

خیلی خوبه

زندگی گر رود به کام عدم  عشق باقی‌ست تا قیام قلم🤍🌱 

ممکنه مثلا حساسیتم فردا یا چند روز بعد خودشو نشون بده؟ یا همون لحظه نشون میده؟

منم میزارم نمیدونم چقدر می مونه رو پوستم

اونیکه جوش میزنه برون ریزی میکنه خیلیم خوبه میتونه بعد نوره حنا بزاره

همون موقع نشون میده که حساسیت داری یا نه البته حیاسیت هم نمیشه گفت

یه مدت مداوم میزاشتم مثلا هفته ای یکبار 

موها رو کم میکنه به مرور بوی بد عرق رو کم میکنه واقعا عالیه

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
منم میزارم نمیدونم چقدر می مونه رو پوستماونیکه جوش میزنه برون ریزی میکنه خیلیم خوبه میتونه بعد نوره ...

برا شما چطوریه؟ من از عطاری گرفتم بوی بدم میده 

گذاشتم نزدیک ۱۰ دقیقه موند بعضیا رفته بعضیا مونده کامل نبرده

برا شما چطوریه؟ من از عطاری گرفتم بوی بدم میده گذاشتم نزدیک ۱۰ دقیقه موند بعضیا رفته بعضیا مونده کام ...

بله بوی بدی میده به مرور عادت میکنی چطور بزاری که همه موها رو ببره

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم