2777
2789

درکت میکنم شوهر منم اوایل ازدواج نمیومد خونه ی بابام یه بار که حالش خوب بود ازش پرسیدم چرا نمیای گفت مامان بابام همش بهم میگفتن کم ببرش خانوادش اش زنتو یاد میدن اما الان شوهرم هی میگه بریم خونه بابات اما من نمیرم ب تلافی اون روزها اونموقع که من میخواستم برم نمیزاشتن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

التماس نکن 

خودت تنها برو و تنهاش بذار اصلنم بهش نگو 

یمدت بعد میبینی دنبالت راه میوفته

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

اندام بدنسازی داره

یا یوسف نبی

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
البته که مذهبیا و غیر مذهبیا تو تضادن،اکثرا هم سعی میکنم به رخ هم بکشن و رک رک ایراد بگیرن از هم

نمی‌دونم شاید من دیگه پامو توی خانواده پدریم نمیذارم

التماس نکن خودت تنها برو و تنهاش بذار اصلنم بهش نگو یمدت بعد میبینی دنبالت راه میوفته

چه فایده من و خانواده ام اون مهمونی رو کنسل کردیم 

خودش میگه شما برین 

ولی اونا سراغ شوهرمو میگیرن

نمی‌دونم شاید من دیگه پامو توی خانواده پدریم نمیذارم

به نظرم اگر شوهرت نمیتونه جلوی زبونشو بگیره نبرش،یا بالعکس خونواده پدریت

چکاریه،بی احترامی بشه یا دشمنی ایجاد بشه خوب نیست 

نیاد 

اهمیتی نداره که بخوای التماسش کنی

قهر کلاغ ، گردو به نفع باغبون

براش دو تا چشم زخم ، از اون گردالی آبی بزرگا بخر . بگو بنداز گردنت ثروت و مکنت و هوش و زیباییت چشم نخوره 🧿

رو پیشونیش هم وان یکاد تتو کن 

پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

چه فایده من و خانواده ام اون مهمونی رو کنسل کردیم خودش میگه شما برین ولی اونا سراغ شوهرمو میگیرن

اشتباه کردیذ 

من باشم تنها میرم میگم فلانی سرکاره 

و در موقعیت مشابه خیلی خوب جبران میکنم 😉

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

روز جمعه کی سرکاره

خیلیا 

این یه مثال بود هزارتا بهانه میتونستید بیارید