2777
2789
عنوان

سلام سلااام دوستای اصفهانی بیایددد

| مشاهده متن کامل بحث + 310 بازدید | 62 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همیشه همه جا آدم خوب و بد هست نمیشه قاطع گفت بعدم شرایط جو موقعیت

نه آدم هارو نمیگم…

خوده شهر 

من واقعا وابسته ی شهر خودمم 

عوض بشه فضام‌سخته برام

جایی هست که بتونم عادت کنم؟؟؟

نه آدم هارو نمیگم…خوده شهر من واقعا وابسته ی شهر خودمم عوض بشه فضام‌سخته برامجایی هست که بتونم عادت ...

خب زمان می‌بره هماهنگ بشی خودتو پیدا کنی عادت کنی کناربیای

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

جوری عاشق اصفهانم که حتی وقتی از مسافرت برمیگردم به اصفهان میرسم ارامش خاصی میگیرم

دمت گرم باز اولین کسی بودی که بهم دلگرمی دادی…

میتونی مکان های خوب خریدش و اینارو بهم بگی؟؟!!

درخواست بدم بهت؟

دمت گرم باز اولین کسی بودی که بهم دلگرمی دادی…میتونی مکان های خوب خریدش و اینارو بهم بگی؟؟!!درخواست ...

اصفهان شهریه که انگار یه مادر تمیز هرشب و روز داره گرد گیریش می کنه اینقدر تمیزه و روی نظمه 

اما فرونشست چهره شهر را غمگین کرده

فرو نشسته چییی؟؟!!!نه نمیخام خونه بگیرم…هست خونه اونجا ولی قضیه اش چیه؟

بخاطر اینکه ابای زیرزمینی رازیاد استخراج کردیم کل کشور ب جزگیلان درگیره منتها اصفهان وی چندتاشهر فرونشستش بیشتره یهومیبینی ی چاله ی جاایجادشده شهرداری خاک اورده پر کرده .ن ک فکرکنی نمیشه زندگی کرد نه اونجوری نیس ولی خب مردم احساس خطر کردن و اونا ک پول داشتن شمال خونه خریدن شمالیام دارن حرص میخورن خب حق دارن اونجام نابودمیشه ی زمانی اب اصفهاناانتقال دادن مردم هی چاه زدن کل استانا شهرک سازی کردن ومهاجراومد و خب تهش شدنابودی استان

دمت گرم باز اولین کسی بودی که بهم دلگرمی دادی…میتونی مکان های خوب خریدش و اینارو بهم بگی؟؟!!درخواست ...

اقا هستم 

مکان خرید بستگی به سطح خریدتون داره

ولی منطقه ای هم که هستین جای خوبیه

معمار و طراح داخلی ، مدرس. طراح مد و لباس.