2777
2789
عنوان

سلام سلااام دوستای اصفهانی بیایددد

| مشاهده متن کامل بحث + 310 بازدید | 62 پست
اصفهان خوبه برازندگی نترس بیا اینجا لر ترک عرب کرد ترکمن دارن زندگی میکنن از سالهاپیش امکاناتش خوبه ...

اره از این بابت که زاینده رود بستست ناراحتم فقط 

بعضی وقتا باز میکنن ،نه؟

ببین اصفهان خیلی شهر پر امکاناتیه من خیلی استان‌ها رفتم ولی اصفهان از هر نظر عالی بوده و هست مردم هم ...

انشالله 

خدا از دهنت بشنوه …

منم چند سالی اینجا زندگی کنم ،همه چی حل بشه 

ی تنوعی ام بشه برام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای وای نمیدونستم چقدر دردناک

اره مثلا یکی تاپیک زد بخاطردریاچه ارومیه داره مهاجرت میکنه وپرسیده بود کودوم شهربره مشکلات زیست محیطی  کم کم توکل ایران بیشتر خودشا نشون میده

انشالله…مرسی دلگرمی دادید

با خیال راحت بیاید زندگیتون رو بکنید ایشاا... روزای قشنگی رو داشته باشید 

آلودگی و افغانی همه جای ایران هست ب این چیزا توجه نکنید

الماس فقط یه تیکه ذغال سنگه که تونسته زیرفشار دووم بیاره💎💎
اره از این بابت که زاینده رود بستست ناراحتم فقط بعضی وقتا باز میکنن ،نه؟

والا قبلااره ولی این چندوقت هی گفتن اب پشت سد کمه و بارونم نیومده و توسرچشمه هم مشکل اب هست بنابراین بازشدنش بستگی ب برف وبارون داره

نه اخه از طرف اداره بابام داریم میایم خودشون خونه میدن،…

خب دیگه شهرخوبی داری میای اصفهان شیراز کرج تهران مشهد اینا شهرای مهاجرپذیرین و بهترین شهرای ایرانن امیدوارم روزای خوبی را تواین شهر بگذرونی  .الودگی و مهاجرغیرایرانیم توهمشون هست  اصلا مهم نیس .زندگی توکلان شهر عالیه