وایییی یه زنه هست ۵ نفرن و الان ۴ ماهه گره انداخته تو خونه جدیدی که ما خریدیم تا فقط به اون اجاره بدیم و هیشکی نیاد، اخه تو ۵۰ متر جا ۵ نفر؟؟؟؟ هر روز زنگ میزنه با شماره های مختلف و الکی مزاحم میشه و یه کاری کرده تو این ۴ ماه حتی یه نفرم زنگ نزده برای بازدید. ما هم ۳۰۰ تومن باید بدیم به مستاجر قبلیه و پول نیاز داریم، وای نمیدونید چقدر کله خراب و شر هست، تورو خدا اگر حتی راهنماییم نمیکنید اگر تاپیکم رو دیدید یه توحید یا حداقل یه صلوات بفرستید زودتر به ادم اهل و درست اجاره بدیم. خسته شدیم.
نم دقیقا اینکار رو گرد، شما چیکار کردین درست شد؟ اصلا خود خانمه یه بار زنگ زده بود بهمون میگفت من بس ...
گلاب به روت ادرار بچه ریختیم حلو در، مستاجر اومد
بعد اینکه گم شد رفت، دعا رو پیدا کردیم اویزون کرده بود بالای در
تمدن ایران از اهرام مصر قدیمی تر است… در هفت هزار سال پیش از میلاد در سراسر خاک ایران کمتر نقطه ای یافت می شد که در آن جنگل و مراتع طبیعی نباشد. اگر غیر از این بود تمدن عظیم آریایی در ایران بوجود نمی آمد❤️🤍💚 کرونین
گلاب به روت ادرار بچه ریختیم حلو در، مستاجر اومدبعد اینکه گم شد رفت، دعا رو پیدا کردیم اویزون کرده ب ...
ما چیزی دور و بر خونه پیدا نکردیم، اما هفته پیش خروس سیاه قربانی کردیم به این نیت، دو ساعت بعدش یکی زنگ زد رفت برای بازدید اما نپسندید، فرداش هم یکی دیگه اومد بازدید اما نپسندید، خونه بسیار تمیز و بازسازی شده کامل و اینکه خیلی پایین تر از قیمتش گذاشتیم اجاره، اما باز چند روزیه سر و کله تماس های این زنه پیدا شد و بازم هیشکی دوباره زنگ نزد. خسته شدم به خدا
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!