2777
2789

خواهرا من سوال دارم 

من توی دانشگاه ملی کاردانی میخونم یه ترم دیگه مونده که کاردانی تموم بشه متاسفانه کارشناسی نداره دانشگاه من میخوام برم کارشناسی شهر اراک بخونم الان پیش یه حاج آقای استخاره گرفتم که خیر هست برم شهر دیگه کارشناسی بخونم یا نه الان استخاره خوب نیومده دارم از ترس میمیرم توروخدا شما تا حالا استخاره گرفتید اشتباه دراومده باشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا استخاره ميگيرى ؟؟؟خدا قدرت تعقل و انتخاب داده بهت زندگيت رو به دونه هاى تسبيح مسيپارى !!!!!!

نه پیش خودم گفتم ببینم خیر هست برم شهر اراک کارشناسی بخونم یانه نکنه برام بد باشه 

وقتی میخواستی انجام بدی خب استخاره نمیگرفتی و توکل میکردی 

حالا که گرفتی باید مثلا یه مدت صبر کنی مثلا یه هفته بعد دوباره استخاره بگیری ممکنه شرایط عوض بشه و خوب بیاد

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲