2777
2789
عنوان

پاستا بدون پنیر پیتزا میشه یه کلمه بگین آره یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 26 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رسپی اصلی پاستا آلفردو اصلا پنیر پیتزا نداره فقط پارمزان داره که اونم موقع سرو یه کوچولو می پاشن روش 

من اینطوری میپزم مرغ رو رشته های باریک برش میزنم بهش نمک و فلفل سیاه و یه کم پاپریکا میزنم توی کره تفت میدم بعد بهش قارچ اضافه میکنم تفت میدم بعدشم سیر رنده شده و یه کوچولو تفت فلفل سیاه و پودر سیر و آویشن میزنم خامه رو اضافه میکنم مخلوط میکنم و بعد شیر رو اضافه میکنم میذارم یه کم مزه ها باهم قاطی بشن پاستای پخته شده رو بهش اضافه میکنم و موقع سرو زیتون حلقه شده و پنیرپارمزان میریزم و تمام خیلی خوشمزه میشه اونقدرم چرب و سنگین نمیشه

طرز تهیه پاستاتو میگی بهم لطفا

همه کارایی پاستا رو بکن پنیر خامه ای یا اگه میخوای رژیمی بشه پنیر لبنه رامک اضافه کن 

پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚

رسپی اصلی پاستا آلفردو اصلا پنیر پیتزا نداره فقط پارمزان داره که اونم موقع سرو یه کوچولو می پاشن روش ...

با این روش گفتی درست کردم عالییییییی شد بدون پنیر 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

آخ چقدر خوشحال شدممم🫠نوش جونتون🩷

🌹🙏

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا