2777
2789
عنوان

دارم از زشتی خودم گریه میکنم 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 252 بازدید | 40 پست
برکت اره بااین گرونیا برکت هیچکس نمیتونه آرومم کنه بیخیال توقع دلداری ندارم از کسی فقط خاستم خالی کن ...

عزیزم به خدا همه تو سختی هستیم مطمعن باش دنیا اینجور نمی مونه این گردش روزگار یه روزی تغییر میکنه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نبردید عزیزم ولی الان خیلیااا پیام شما می خونن باردارن استرس پول میگیرن سقط میکنن اینجوری گلم گناهان ...

اره مردم واسه دل خودشون رابطه برقرار کنن اونوقت باپیام من سقط کنن گناهش بشه گردن من استدلالتو😂😂😂

یارب این آتش که برجان من است سردکن آنچنان که کردی برخلیل

اره مردم واسه دل خودشون رابطه برقرار کنن اونوقت باپیام من سقط کنن گناهش بشه گردن من استدلالتو😂😂😂

گلم چه باور کنیم چه ن وقتی دهن به یه حرفی باز کنیم و کسایی تحت تاثیر قرار بدیم گناهش برای ماهم هست اونا هم برای دل خودشون رابطه دارن موجود بی گناه بدبخت کننن پای خودشون 

اره دیگه خودمو دوس ندارم از خودم متنفرم از شوهرم بیشتر

کاری ندارم ب هیچی زن داداش من شکل میمونه اعتمادبنفسی داره ک خودشو با هیچکیم عوض نمیکنه .اصلا شوهرتو بیخیال یادبگیر خودتودوست داشته باش سخته ولی میشه

اقلا ۶۰خرجشه اونم بروبیا داره. تازه مثل اولشم نمیشه فقط ی ذره بهتر میشه اونم اگه بافت زیرش بدخیم نبا ...

اشکال نداره تو اینستا یه خانومه هست اتفاقا اونم مثل شماست ولی اون اعتماد بنفس داره و لباس های باز میپوشه چاره ایی نیست ماها مجبوریم با مشکلاتمون کنار بیایم

یه تیکه از قلبم رو برای همیشه با خودش کند و برد❤️‍🩹❤️‍🩹

گلم چه باور کنیم چه ن وقتی دهن به یه حرفی باز کنیم و کسایی تحت تاثیر قرار بدیم گناهش برای ماهم هست ا ...

من هیچ اسمی از سقط نبردم این یک دوما دیگه تواین امکانات ناخواسته شوخیی بیش نیست 

کاری ندارم ب هیچی زن داداش من شکل میمونه اعتمادبنفسی داره ک خودشو با هیچکیم عوض نمیکنه .اصلا شوهرتو ...

اره تازگی اینجور شدم وگرنه قبلا هم همینجور بودم 

فکر کنم دارم از پیری فرار میکنم

اره تازگی اینجور شدم وگرنه قبلا هم همینجور بودم فکر کنم دارم از پیری فرار میکنم

هیچکی پیریو دوس نداره تو افریده ی خدایی مطمنم خوشکلم هستی هر گلی یه بویی داره مقایسه کردن ادمو از پا درمیاره