2777
2789
عنوان

بچم دارع از دست میره 😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 673 بازدید | 58 پست
چقد نسبت ب فرزندتون بی اعتنایینهرچقدرم سخت ودشوار باید حتما میاوردیش تا الان شهرستان یا حداقل مرکزی ...

چه قضاوت نادرستي بي اعتنا؟! ميكه كلي دكتر برده بيمارستان برده حالا با دارو خوب نشده دليل بر بي اعتنايي ايشون نيست منتها الان ديكه بايد ببره بستري كنه 

اگر خیلی آبکیه اسهالش به عبارتی مثل آبی از شستشوی برنج باقی می ماند یا رگه های خونی دارد یا کف داره و به شدت بد بو

خیلی خطرناکه درمان معمولی جواب نمیده باید بستریش کنی چون سنش واقعاً کمه و مدت زیادی هم گذشته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راهنمايي بسيار غلط! اب قند اسهال رو بدتر ميكنه هر جيز شيرين اسهال رو بدتر ميكنه مثل ابميوه

نه اینطور نیست قند و نبات قابض هستند و در قدیم مادرهای ما استفاده میکردند من برای پسر خودم هم استفاده کردم 

من اضطرابی ندارم برای ادامه زندگی چون من قوی هستم و همه تلاشم را می کنم تا به خواسته هام برسم .خدایا سپاسگزارم
عزیزم نگفتی چه شیری میدی پسرمنم ۲ ماهشه شیرخشک نان میخورد مدفوعش آبکی بود وسبز عوض کردم ببلاک دادم ...

بیو میل ar ب خاطر رفلاکسش دو ماهه میدم قبلا اسهال نشده یعنی از اونه

‌‌حوصله بحث با آدمای احمقو ندارم.شما حرف بعدیت هم درسته ریپ نزن 

من بیومیل رو امتحان کردم مثل نان بود ‌ درحد دوسه بار دادم دیدم بهش نمیسازه .

وزنش چنده .چقد میدی

پدی لاکت چند قطره می ی.

از کجافهمیدی رفلاکس داره

من الان ببلاک میدم . چند روزه خیلی بد میخوره نمیدونم رفلاکسه . یا مریض  شده .هر دوساعت ۳ ساعت ۴۰ تا میخوره

من بیومیل رو امتحان کردم مثل نان بود ‌ درحد دوسه بار دادم دیدم بهش نمیسازه .وزنش چنده .چقد میدیپدی ل ...

دکتر گفت رفلاکس داره پنج نیم کیلو هر سه چهار ساعت 90 تا 60  سی سی شیرمیخوره 

‌‌حوصله بحث با آدمای احمقو ندارم.شما حرف بعدیت هم درسته ریپ نزن 

دکتر گفت رفلاکس داره پنج نیم کیلو هر سه چهار ساعت 90 تا 60 سی سی شیرمیخوره

یعنی وزن گیریش کم بود?

یامثلا علایم داشت؟

پسر منم احساس میکنم رفلاکس داره اما دکتر گف چون وزن گیریش خوبه فعلا دارو نمیخاد  گف پدی لاکت بده پدی لاکت چون شکمشون سفت میکنه گفتم یه چیز دیگه بده  ساشه اس امپرازل داد

الان چند روزه خیلی کم میخوره پسرمنم بین ۶۰ تا ۹۰ تو میخورد .

وزن ۲ ماهگی ۶ بود