2777
2789
عنوان

کیا از همون اوایل بارداری زشت شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 494 بازدید | 83 پست
پس خداروشکر نگران نباشه انشالله صحیح سلامت نی نیتو بغل بگیری عزیزم،بدبختی اینه من اصلا ادم قوی نیستم ...

مرسی عزیزم توام همینطور

تو الان‌ مامانی سعی کن خودت از همه قوی تر باشی هر چی گفتن جواب بده والا بعضیا بخاطر پسر خودشونو میکشن دیگه نمیگن والا پسرن همچین خیرتی نداره نسبت به دختر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی عزیزم توام همینطورتو الان‌ مامانی سعی کن خودت از همه قوی تر باشی هر چی گفتن جواب بده والا بعضیا ...

دقیقا درست میگن ولی اینا اینقد پسر دوستن ک میگن حتی ی دونه پسرم کمه باید دوتا باشه نکنه یکیش بمیرع

دقیقا درست میگن ولی اینا اینقد پسر دوستن ک میگن حتی ی دونه پسرم کمه باید دوتا باشه نکنه یکیش بمیرع

وااا خدا شفا بده بخدا

هر کدوم بالاخره یه خوبیتی داره بعد ادم به زور از خدا نباید چیزی بخواد خدایی نکرده بعدا پشیمونی میمونه

تو روخدا کوتاه نیا محترمانه ولی جواب بده

وااا خدا شفا بده بخداهر کدوم بالاخره یه خوبیتی داره بعد ادم به زور از خدا نباید چیزی بخواد خدایی نکر ...

بخدا حرف نمیفهن مثلا دارن حرف میزنن من میگم واقعا فرق نداره برا ما هرچی باشه سالم باشه قشنگ تو روم میگن کم دروغ بگو شوهرت عاشقه پسره در حالی که بخدا شوهرم میگه من اگه ی درصدم بخوام پسر باشه فقط واسه اینه ک تو استرس حرف اونارو نکشی وگرنه اصلا براش مهم نیست