2777
2789
عنوان

کیا از همون اوایل بارداری زشت شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 494 بازدید | 83 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۸هفته گفتم ب مادرشوهرم اون ب همه گفته بود خیلی بی فرهنگن خیلیییی بدون اینکه خبر داشته باشم خودشون ی ...

آره واقعا بی فرهنگن هستن کاش اصلا نمیگفتین تا ماه شش صبر می‌کردین اینجوری اعصاب تون آروم تر بود 

من نمی‌دونم جنسیت بچه چه ربطی به دیگران داره بچه خودش چه گلی به سر پدر و مادرش میزنه که برای بقیه قراره چیکار کنه ! 

اهمیت ندید الان آرامش شما خیلی مهم تره خدای نکرده حرص و استرس به بچه منتقل میشه و بچه تون ناآرام میشه و اذیت میشید

شمام خونواده همسرتون اذییت میکردن؟چه بی رحمن بعضیا نه من اصلا جلو اونا ضعف نشون نمیدم فقط میریزم تو ...

تو روم نه ولی پشت چرا دلسوزی الکی که برادرمون پسرمون پسر دار نشده .ولی برام مهم نبود .من خودم پسر دارم از همسر اولم

تو روم نه ولی پشت چرا دلسوزی الکی که برادرمون پسرمون پسر دار نشده .ولی برام مهم نبود .من خودم پسر دا ...

وای اینام اونجوری میگن میگن فقط فلانی پسر نداره اما تو روم میگن،خدا نگه داره بچه هاتونو بارداریاشون باهم فرق میکرد؟

نه متوسطه قدم ۱۶۳حالا من ناراحتم چرا اصلا فرق نکردم😂

نه منم سر دخترم حتی اخر ماه میرفتم جایی تا خودم نمیگفتم نمیدونستن باردارم بچمم تپل بود الان دوستمم شکمش کوچیکه ۳۲هفتس خیلی ناراحت بود رفت سونو گفتن بچش دو هفتم از سن خودش بیشتره وزنش نگران نباش

آره واقعا بی فرهنگن هستن کاش اصلا نمیگفتین تا ماه شش صبر می‌کردین اینجوری اعصاب تون آروم تر بود من ن ...

بخدا بچم پسر باشه و ب دنیا بیاد اینا شاید سالی ی بارم ی بوسش نکنن فقط میخوان منو دق بدن

نه منم سر دخترم حتی اخر ماه میرفتم جایی تا خودم نمیگفتم نمیدونستن باردارم بچمم تپل بود الان دوستمم ش ...

عزیزم نه خداروشکر وزنش تو سونو ها خوبه

من اصلا ارامش روانی نداشتم تو بارداریم خیلی گریه کردم خدا به خیر کنه

عزیزم من کامنت هاتو خوندم هر چیزی انشالله خدا خواست جنسیت نی نی همون بشه ولی اصلا پیش خانواده همسرت کم نیار اجازه نده حرف بزنن

عزیزم نه خداروشکر وزنش تو سونو ها خوبهمن اصلا ارامش روانی نداشتم تو بارداریم خیلی گریه کردم خدا به خ ...

پس خداروشکر نگران نباشه انشالله صحیح سلامت نی نیتو بغل بگیری عزیزم،بدبختی اینه من اصلا ادم قوی نیستم خیلی زود بهم میریزم