2777
2789
عنوان

کیا از همون اوایل بارداری زشت شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 494 بازدید | 83 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای اصلا به اینا فکر نکن منم تو شرایط تو بودم منم سومی دختر شد با اینکه تحت نظر دکتر بودم .همسرم هم ...

بله شمادرست میگین میدونم خیلی دعا میکنم قران میخونم ک بی تفاوت باشم اما حرف جاریام خیلی روم اثر میزاره و غصشو میخورم

بله شمادرست میگین میدونم خیلی دعا میکنم قران میخونم ک بی تفاوت باشم اما حرف جاریام خیلی روم اثر میزا ...

میدونم حق داری چون خودم تو شرایط تو بودم حتی بهم گفتن سقط کن ولی محکم وایستادم بخاطر جنسیت اینکار رو نمیکنم .از الان چه دختر چه پسر خودت بی تفاوت نشون بده بگو هر چی خدا برام تصمیم بگیره برام مهمه 

عجب نفهمی هستن کاش حاملگی تون رو فعلا نمیگفتین بهشون ، هفته چند بهشون گفتید ؟

۸هفته گفتم ب مادرشوهرم اون ب همه گفته بود خیلی بی فرهنگن خیلیییی بدون اینکه خبر داشته باشم خودشون ی تستای تشخیص جنسیت برام انجام میدن یا همش زنگ میزنن من بهشون نگفتم ان تی احتمال داده پسر باشه گفتم نپرسیدم جنسیتو دکترم چیزی نگفت همش زنگ میزنن حرفای همدیگرو برام تعریف میکنن ک فلانی گفته دروغ میگه مگه میشه نپرسیده باشه لابد دختره دوس نداره بگه بهمون

میدونم حق داری چون خودم تو شرایط تو بودم حتی بهم گفتن سقط کن ولی محکم وایستادم بخاطر جنسیت اینکار رو ...

شمام خونواده همسرتون اذییت میکردن؟چه بی رحمن بعضیا نه من اصلا جلو اونا ضعف نشون نمیدم فقط میریزم تو خودم