2777
2789
عنوان

من خیلی به متاهلای اطرافم حسودیم میشه خیلییی

| مشاهده متن کامل بحث + 277 بازدید | 35 پست
عزیزم هیچ کس نمیدونه زیر سقف خونه هاشون چه خبره همه سعی میکنن ظاهر کار حفظ کنند هیچ کس از بدبختیاش ن ...

اتفاقا از بدبختی هرچی باشه میگن اما من اینا میشناسم خیلیی راحتن خواهرم ک اصلا ناهار درست نمیکنه همش بیرون میخورن راحتتت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا از بیرون خیلی جذابه ولی وقتی بری تو عمق ماجرا با مشکلاتش سر و کله بزنی نظرت عوض میشه

از خاهر نزدیکتر؟  والا میرم خونشون میفهمم اصلا امام رازامون میگیم ب هم

یکی از اقوام ماهم دخترش یجای خوب شوهر کرده

ولی مادر دختره وقتی زن و شوهر های جوونو نگاه میکنه نگاهش با حسرته.شوهر دخترش تفاوت سنیش خیلی زیاده و برای پول طرف ازدواج کرده

از خاهر نزدیکتر؟ والا میرم خونشون میفهمم اصلا امام رازامون میگیم ب هم

مظطمعنن جلوی تو خیلی خودشو حفظ میکنه مطمعن باش.بقول خودت دوست صمیمیش هستی غیر ممکنه همه چی گل و بلبل باشه.

از خاهر نزدیکتر؟ والا میرم خونشون میفهمم اصلا امام رازامون میگیم ب هم

خیالت راحت همه چیزو بهت نمیگه 

حتی اگه همه چی هم عالی باشه تو خودتو مقایسه نکن الان از مجردی لذت ببر توهم از خوش گذرونیای خودت تعریف کن برا اونا 

existing is exhausting

بابا بخدا از ظاهر قضاوت نمیکنم اینا نزدیک ترینامن میدونم چجوریه زندگیشون جیک توجیکیم

بین 

متاهلا اینجورین که دو دیقه قبل این که تو بخوای ببینیشون دعوای شدید داشتن ولی به خاطر حفظ ظاهر جوری قشنگ وانمود میکنن که چیزی نشده 

باور کن تو ریز به ریز زندگیه کسیو نمیدونی 

یه چیزایی هست نمیشه اصلا به زبون آورد

مگ قراره همه شوهرا مثل نینیسایتیا باشه بخدا شوهر خوبم هست انقد

هستتتتتتتتت من که نمیگم نیست

ولی ایطور که تو میگی که همه زندگی ها عالیه وجود نداره.

اون شوهره خوب هم اخلاق های بد هم داره.

خیالت راحت همه چیزو بهت نمیگه حتی اگه همه چی هم عالی باشه تو خودتو مقایسه نکن الان از مجردی لذت ببر ...

بقران قسم زندگیشون عالیه اونشب اشک میریخت میگفت از شدت عاشقی بهش اشکم میاد دعا کن همیشه سایش بالا سرم باشه 

بقران قسم زندگیشون عالیه اونشب اشک میریخت میگفت از شدت عاشقی بهش اشکم میاد دعا کن همیشه سایش بالا سر ...

هههههههههههههههههه

ببین اون چی بوده که نتونسته جلوی اشکشو بگیره 

خندم گرفتتتتتت اسییییییییییی

مداروشکر که زوج هایخوشبخت وجود دارن ، خداروشکر که اطرافت هستن و همین باعث میشه توهم توی اناخابت اشتباه نکنی وکمکت کنن که مثل خودشون عاقلانه تصمیم بگیری ولی ازمن به تونصیحت تاوقتی ب اونها توجه کنی ازخودت و نعمتهات غافل میشی، ادمی هم که غافل بشه بی شک ناامیدوافسرده میشه ، این میان کائنات دست ب دست هم میدن که تو تا بزرگ و عاقل نشدی شرایطت همین باشه، پس سعی کن زودتر دیدگاهت را عوض کنی تادقیقا همونی بشه که میخوای حسم میگه تا بهمن ماه خبرهای خوبی میشنوی 🌹

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....