2777
2789
عنوان

صابر کاظمی زندس

| مشاهده متن کامل بحث + 531 بازدید | 36 پست
ان شاالله برگرده واقعا با دیدن ویدیو هاش اینقدر اشک ریختم😢😢

انشالله خیلی ناراحت کننده هست

به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده                متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

مرگ‌ مغزیش تایید شده. خود دکترش گفت. من نمی فهمم چرا مردم و خانواده شو امیدوار می کنن هی. زنده نیست. دستگاه زنده نگهش داشته‌. بدون مغز مگه‌ می شه زنده موند. همه می دونیم که دلیل زنده نگه داشتنش اینه که خانواده شو راضی به اهدای عضو کنن. اصلا الان بیان بگن خوب شد کل علم پزشکی می ره زیر سوال که شما که می گفتین مرگ مغزی برگشت ناپذیره. دیگه کسی هم عضو اهدا نمی کنه. 

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرگ‌ مغزیش تایید شده. خود دکترش گفت. من نمی فهمم چرا مردم و خانواده شو امیدوار می کنن هی. زنده نیست. ...

شاید مرگ مغزی نیست. شاید رفته توی کما و رسانه ها دروغ گفتن

چه اصراری دارید بگید اون بدبخت مرده

با من بحث نکن قشنگوم . این کاربری هزارممه
شاید مرگ مغزی نیست. شاید رفته توی کما و رسانه ها دروغ گفتنچه اصراری دارید بگید اون بدبخت مرده

اره بنده خدا شاید زندس 

همین الان مجری گفت صابر کاظمی زندست 

دکترشم گفت فعلا امید هست

به امید خدا انشالله راست باشه برگرده

به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده                متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

اگه واقعا مرگ مغزی شده باشه باید بگم 

مرگ مغزی (Brain Death) یه وضعیت کاملاً برگشت‌ناپذیره و هیچ راهی برای بازگشت به زندگی وجود نداره دلیلش واضحه و علمیه

یعنی توقف دائمی و غیرقابل بازگشت تمام عملکردهای ساقه مغز (Brainstem) و قشر مغز (Cerebrum) این دو بخش مرکز کنترل تمام حیات تنفس هوشیاری و تفکر هستن. وقتی این بخش‌ها بمیرن، اون چیزی که ما بهش می‌گیم شخصیت “آگاهی” و “کنترل بدن” برای همیشه از بین رفته

اگه به دستگاه تنفس مصنوعی وصل کنن هم ممکنه قلبش هنوز بتپه و حتی کلیه‌ها یا اندام‌های دیگه با کمک دستگاه کار کنن اما این به معنی زنده بودن اون نیس قلب فقط یک پمپ عضلانیه که می‌تونه با کمک ابزار کار کنه اما مغز که مرکز فرماندهی بوده دیگه وجود نداره تا زمانی که دستگاه کار می‌کنه بدن گرم می‌مونه و ضربان قلب ثبت می‌شه اما هوشیاری، واکنش به درد تفکر خواب یا هر چیز دیگه‌ای که ما رو انسان می‌کنه کاملاً مرده💔😢

‏هر جنگی ارزش جنگیدن نداره گاهی عمدا بباز و بیا بیرون🤌🏻