2777
2789
عنوان

دخترای خوب وباوقار

| مشاهده متن کامل بحث + 325 بازدید | 43 پست
ربطی نداره دختر می‌تونه باوقار و خوب باشه در عین حال جذاب و دست نیافتنی . با شما کاری ندارم اما بعضی ...

منظورش قربون صدقه بود من نمیتونم هنوز یک هفته باطرف دارم حرف میزنم قربون صدقع برم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منظورش قربون صدقه بود من نمیتونم هنوز یک هفته باطرف دارم حرف میزنم قربون صدقع برم

اونو ولش کن اگه قربونش صدقه رو دوست‌داره بره از تو خیابون پیدا کنه ! 

میگن روز قیامت نی نی یارا رو میارن ب صف میکنن ازشون میپرسن ب کدامین گناه این کاربری رو میترکوندین ؟! اونوقت من قیامت ب پا میکنم 😕😏😄

قدر زر زرگر شناسد قدر گوهر گوهری عزیزم 

آرام من بمان کنارم بمان بنگر مرا که میدهم بی جان _ هر جا روم تو سایه ای از منی تو غم گسارم تو دنیای منی_ دریای من ز موج گیسوی تو روانه ام سوی تو تمام من تو_ ای ماهم به چشم من نگاهی تا باران به جان من ببارد_ میخواهم نفس که در هوایت نایی بر نوای من بیارد_چشمان تو چشمه امید است بر حال خراب ناامیدم_ آوازت غزل ترین کلام است من با تو به آسمان رسیدم_آغوش تو پناه طوفان من جان میدهد به جان تو جان من _ چشمان من کنار دنیای تو فقط تماشای تو تو آرزو تو....
کی؟

هم جنس های خودتون که راحت همه جوره نیازها رو برطرف میکنن باعث شدن یه دختر خوب و چارچوب دار حوصله سر بر بشه واسشون. 

بزرگترین مصیبتی که یک مرد میتواند دچار آن شود زندگی با یک زن بساز است

اره اما اکثریت ج ن د ه پسند شدن

خوشتیپ باشه؟ همه توسن جوونی اگه لباس شیک بپوشن خوشگل میشن

پولداری که از طرف پدر باشه یه شبه بر باد میره 

اما اگه خودش به دست آورده میشه ارزشش رو میفهمه  و نه تنها ارزش بلکه ارزش زندگی افراد دور و برش هم میدونه و میدونه پدرت برای اینکه تورو بزرگ کنه چقدر زحمت کشیده که یه لحظه ناراحت نشی 

چقدر سخت بزرگ شدی 

چقدر سخته کسی رو که پیدا کردی و فکر میکنی درکت میکنه از همه بدتر باهات رفتار کنه 

اونی که خودش زحمت کشیده همه اینا رو میفهمه نه اینکه با ۲۰۰ تا دختر باشه فقط برای خوش گذرونی برای دختر و پسر همینه فرقی با هم ندارن

اره اما اکثریت ج ن د ه پسند شدن

همه کسایی که داخل سن کم وارد اینجور کارا میشن یا میخوان به رفیقاشون بگن دوست من خوشگل تر از دوست توئه برای مسخره بازی که بعد دو روز که از چشمشون افتادی به یه بهونه باهات قهر کنن برن سراغ یکی دیگه یا برای خوش گذرونی وارد این کارا میشن 

بقیه هم دنبال درسن