2777
2789
میشه بپرسم رشته دخترتون چیه؟

تجربی.مشاور بهش برنامه داده میگه برنامش منطقی نیست گریه میکنه که خودم بخونم استرس میگیرم برنامه اینم اینجوریه.البته بگم مشاوره انگار همینجوری فقط یچی پر میکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ول کن یا میخونه یا نمیخونه چرا انقدر حرص می خوریمامان من نمیدونست چندمم حسرتم این بود یبار بهم بگه ب ...

اینجوریم بده دخترم.منم یه مادری هزاربرابر بدتر از مادر تو داشتم اما اگه عقل الانو داشتم برگشتم عقب درسمو میخوندم و به اون کاری نداشتم

تجربی.مشاور بهش برنامه داده میگه برنامش منطقی نیست گریه میکنه که خودم بخونم استرس میگیرم برنامه اینم ...

چقدر خوبه که به فکرش هستید و میتونید براش هزینه کنید

منی که نه پول دارم مشاور بگیرم نه کلاس برم امیدوارم قدر شرایط خوبی که داره را بدونه ، مدرسه خوب ، مشاور ، حمایت خانواده 

چقدر خوبه که به فکرش هستید و میتونید براش هزینه کنیدمنی که نه پول دارم مشاور بگیرم نه کلاس برم امیدو ...

بخدا اصلا وضعم خوب نیست پولی رو که باید دندونامو درست کنم خرجش میکنم منتی هم نیست وظیفمه اما این سردرگمی و استرسش تموم نمیشه منم درگیر میکنه دیروز نوبت انلاین روانشناس گرفتم تو راه بودیم منشی احمق میگه دکتر نیست

بخدا اصلا وضعم خوب نیست پولی رو که باید دندونامو درست کنم خرجش میکنم منتی هم نیست وظیفمه اما این سرد ...

بالاخره همین که میتونید هزینه کنید خوبه 

همین که روح و روانش براتون مهمه 

امیدوارم هرچه زودتر از این وضعیت بد در بیاید🙂

من خیلی ناامید شدم دیگه رها کردم

اول افسردگیتو دارم کن اینو منی میگم که دیر رفتم سراغ درمانش قدر لحظه هاتو بدون قدر جوونیتو بدون.ببین هیچکس مثل من نمیدونه والدین بد چیه اما الان دارم بهت میگم از هدفت دست نکش بخدا فردا از پس خودت برنیای به هیچجاشون نیست من پنج ساله مادر عوضیمو ندیدم بمیره هم نمیرم اونقدر ازش متنفرم

بالاخره همین که میتونید هزینه کنید خوبه همین که روح و روانش براتون مهمه امیدوارم هرچه زودتر از این و ...

دورت بگردم دختر گلم.فقطو فقط هواست بخودت باشه هیچ چیزی از خودت مهم تر نیست الهی موفق باشی.